Danmission IKON årsmøde

Danmission IKON årsmøde

Mandag den 4. juni afholdes Danmission IKONs årsmøde med besøg af Michael Highburger

Danmission IKON holder sit årsmøde mandag d. 4. juni kl. 17-21. Vi er så heldige i år at få besøg af den tidligere benediktinermunk Michael Highburger. Han er amerikaner, men har boet 18 år i et hindu-ashram i Sydindien. Michael er rodfæstet i kristendommen, men lever i grænselandet mellem hinduisme og kristendom. Han lever dialogen, og hans kristne spiritualitet er inspireret af mødet med hinduisme og buddhisme. Han har i mange år levet en tilbagetrukket tilværelse i stilhed, men er de sidste par år begyndt at dele ud af sine erfaringer med at bruge de oldgamle traditioner og de nutidige østlige teknikker, som engang også var tilstede i den kristne tradition, men som vi stort set har tabt i den moderne, vestlige kirke.

Alle er velkommen – uanset tilknytning til IKON! Tilmelding er nødvendig – se mere info nederst.

PROGRAM:

Kl. 17.00-18.30: Oplæg, dialog og meditation ved Michael Highburger over temaet: “Healing stress through wholeheartedness”
Mødested: Munkestuen, Vor Frue Kirke, Klostergade 59, 8000 Aarhus C. 

Kl. 19.00: Fællesspisning på Café Gaya med nyt om IKON’s arbejde og muligheder for at blive involveret. Efterfølgende hygge og urtethe :)
Mødested: Vestergade 43, 8000 Aarhus C.

Kl. 21.00: Tak for i aften!

For mere info og tilmelding: Kontakt Lærke Lysemose Christensen på llc@danmission.dk eller tlf. 80200280. Du kan også følge med i begivenheden på Facebook her