3 dages BY-RETRÆTE med Michael Highburger og Pernille Steen Pedersen

3 dages BY-RETRÆTE med Michael Highburger og Pernille Steen Pedersen

Den tidligere benediktinske munk Michael Highburger, som har boet 18 år i et hindu-ashram i Sydindien, besøger Danmark i maj og juni. I den forbindelse kan du møde ham og Pernille Steen Pedersen ved tre aftener i Helligåndskirken.

Den  30. maj og to dage frem, inviterer Helligåndskirken i København i samarbejde med Danmission, Areopagos og WCCM til tre aftener med overskriften “My peace I give you, trouble not your heart”. Den første aften vil Pernille Steen Pedersen (ph.d. og post.doc på CBS, Institut for ledelse, politik og filosofi) holde oplæg om emnet “På arbejde med liv og sjæl – stress og skam i det moderne arbejdsliv”. Pernille er optaget af at udforske betydningen af de spændinger, der opstår i det moderne arbejdsliv, hvor vi går på arbejde med liv og sjæl.

De næste to aftener er Michael Highburger på med temaerne; “A troubled Heart and the Contemplative Process: Modulating stress and anxiety through Stabilised Attention” og “My peace be with you: Healing Toxic Shame and the Narcissistic Wound through Interiority and Mindfulness”.
Michael har studeret filosofi og Søren Kierkegaard og har i en periode været bosat i Danmark. Han er rodfæstet i kristendommen og lever dialogen ud i mødet med hinduisme og buddhisme.

By-retræten afholdes som en samlet “triade” (en fælles tilbagetrækning for deltagerne) og alle tre aftener består af oplæg, dialog, refleksion, spørgsmål og meditation efterfulgt af sandwich og socialt samvær.

Læs mere og flere detaljer om By-retræten her

Læs også: Bliv klog på stress, når en munk og en ledelses-ekspert holder kursus sammen