Presse

Journalister kan ringe og maile til kommunikationsafdelingen og få svar på spørgsmål om Danmissions arbejde. Journalister kan også kontakte vores eksperter direkte

Vi er Danmarks største missionsorganisation, og det betyder, at vi har en pligt til at blande os i den offentlige debat og dele ud af den store viden, som findes blandt organisationens frivillige og ansatte. Vi ytrer fx vores mening og erfaring i debatter om trosdialog, udvikling, aktuelle konflikter og problematikker i Mellemøsten, Asien og Afrika, humanitære indsatser, mission, teologi og kirkeudvikling. Danmissions eksperter er jævnligt at finde i radio, tv og aviser. Se udvalgte indlæg her:


Presseansvarlige

Michael Trinskjær
Kommunikationschef

Tove Lind Iversen
Redaktør og presseansvarlig

 

Talspersoner

Peter Fischer-Møller
Formand for Danmissions bestyrelse

pfm@km.dk
Tlf.: 46352004
Læs mere

Biskop i Roskilde, formand for Danmission

Mogens Kjær
Konstitueret generalsekretær i Danmission

mbk@danmission.dk
Tlf.: +45 41 999 325
mbk@danmission.dk
Læs mere

Mogens Kjær er uddannet teolog og har tidligere været generalsekretær for Danmission i perioden 2012-2016 samt missionssekretær 1985-1989. Tidligere har han bl.a. været udsendt for Sudan-Missionen (det nuværende Mission Afrika), og i mellemliggende perioder har han haft forskellige embeder som sognepræst.

Han har specielt engageret sig i arbejdsområderne mission, forholdet mellem mission, dialog og udviklingshjælp, samt kristendommens syn på andre religioner - især hinduisme og islam. Han har  et indgående kendskab til Indien og Mellemøsten.

 

Danmission Magasin

I Danmission Magasin oplyser vi om Danmissions arbejde i Danmark, Afrika, Asien og Mellemøsten. Vi bringer nyheder fra Danmission Genbrug og fra Danmissions store netværk af frivillige, men også artikler som perspektiverer og fortæller om baggrunden for vores arbejde.

Klik for at bestille dit gratis abonnement
Læs det seneste magasin:

 

 

Se tidligere udgaver her


Download pressefoto og logo

Kontakt venligst:

Ole Krabbe-Poulsen
Digital designer

for pressefotos af Danmissions ledelse samt billeder af vores arbejde.


Seneste nyheder

Her finder du de seneste nyheder fra vores arbejde i Danmark og i udlandet.


Danmission Årsberetning

Få et godt overblik over Danmissions arbejde ude og hjemme.

Læs Årsberetningen: