Gjerlev J

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

I vores butik på 190 kvadratmeter finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vi har et bredt udvalg i vores butik, hvor vi sælger tøj, bøger, møbler, isenkram og mange andre ting. 

Vi har sat et hjørne op med “for godt til skrot”, hvor man kan finde forskellige varer og inspiration. Her har vi blandt andet mange forskellige hjemmesyede og hæklede muleposer. Vi hækler muleposer og grydelapper af garnrester, som kommer ind, og vi sælger mange muleposer med gamle stramajbilleder.  

Vi har en parkeringsplads ved butikken.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet eller hæklet af genbrugs-stof og garnrester af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Vi er ti frivillige i butikken, og der er en hjertelig og frisk omgangstone blandt os.  

Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Ninna GermanNinna German ★★★★★ MetteMette ★★★★★ Søren “Moriarty” TSøren “Moriarty” T ★★★★★ Heinz JensenHeinz Jensen ★★★★★ jan hedejan hede ★★★★★ Jonna TønningJonna Tønning ★★★★★ Altid et besøg værd.Ole MadsenOle Madsen ★★★★★ Klara GrøndalKlara Grøndal ★★★★★ Hyggelig genbrug, skønt personale og billige priser. Pæn indretning og rent.Anne-Marie NørlemAnne-Marie Nørlem ★★★★★ Ingelise RasmussenIngelise Rasmussen ★★★★★ Bent Hoe BredgaardBent Hoe Bredgaard ★★★★☆ Fin lille butik. Og fik tilbud om en kop kaffe.Bente OtteBente Otte ★★★★☆ God og billighenriette gjettermannhenriette gjettermann ★★★★☆ Vicky StenildVicky Stenild ★★★★☆ Genbrug til meget billig pengeMette JepsenMette Jepsen ★★★☆☆ 25/3 -23Der er lukket lige nu, de renoverer... det var lidt ærgerligt når man havde kørt langt for at besøge dem..Men de nye lokaler ser da spændende udjs_loader

Følg os…

Kære alle
tak for jeres besøg i uge 48, hvor vi fejrede vores 10 års dag med 50 % Rabat 🎉🎉🇩🇰🎉🎉 .
Vi er nu klar igen med mange gode vare til vores faste lave priser

“udsalget er slut men i skal ikke snydes så vi giver 50% rabat på alt julepynt til ...den 24/12 “🤶🏻🎅🏻🎄

Vi håber at se jer 😉😉

💚Mandag til fredag kl. 11–16 og lørdag kl. 11–14
💚 Hundige Strandvej 23, 2670 Greve
kh personalet 🕺🏻💃🏼🎅🏻🤶🏻

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻

🕯I foråret brændte vores lysstøberi desværre, men nu er det åbnet på ny adresse på Fyn. Vores dygtige ...lys-frivillige støber på livet lys, men de mangler akut stearin-stumper.

💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

Danmission Lys

😁

GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i ...Myanmar, støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

💚KØB IND HER I BUTIKKEN OG VÆR MED TIL AT STØTTE MYANMARS HÅRDTPRØVEDE BEFOLKNING💚♻️

💔Lige siden et brutalt regime overtog magten i Myanmar i februar 2021 har befolkningen levet under et hårdt pres og mange er på flugt.

💚Når du handler i vores butik, er du... med til at støtte Danmissions vigtige arbejde i landet. Vi giver bl.a. traumehjælp til børn og familier.

💚I denne uge viser vi sammen med andre danske og burmesiske organisationer Myanmars befolkning, at vi ikke har glemt dem! #maydaymyanmar

💚TAK FORDI DU HANDLER - DINE GENBRUGSKØB GØR EN VIGTIG FORSKEL 💚
Caritas Danmark Baptistkirken i Danmark Chin Christian Association Denmark Myanmar Action Group Denmark

ER DU KLAR TIL AT PRØVE NOGET HELT NYT I 2023❓

🤩Tag quizzen herunder og find ud af, om det at være frivillig i en genbrugsbutik skal være din nye meningsfulde hobby i det nye år.

🤗Kender du én, der overvejer at gøre en frivillig forskel? Så del quizzen med ham ...eller hende.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://content.leadquizzes.com/lp/h0cchnyw9g

🎇GODT NYT ÅR TIL ALLE JER FRA ALLE OS - TAK FOR ALLE DINE GENBRUGSKØB I 2022 🥳

🎆Tusind TAK for at bakke op om vores velgørende genbrugsbutik i 2022

💚♻Tak for at handle og donere varer

🥳Vi glæder os til et nyt GRØNT år sammen med jer

✂VIL DU SY FOR EN GOD SAG❓

Vi søger AKUT dig, der vil give en hånd med som frivillig syerske

I vores butik nedsætter vi forbruget af plastikposer, og i stedet tilbyder vi vores kunder at købe hjemmesyede muleposer til at bære varerne hjem i.

🟢 Du kan sy ...hjemmefra - nyd dit eget selskab eller saml et helt hold til sy-hygge!

🟢 Du kan sy af dine egne stofrester eller af stofrester/genbrugsstof som linned, duge, tøj etc. fra vores butikker

🟢Muleposerne bliver typisk solgt for mellem kr. 15-35. Penge der går til Danmissions arbejde for at skabe bedre levevilkår for nogle af verdens fattigste.

🦸‍♀️KLAR, PARAT, SY?!!?

🏃‍♂️ Kig forbi vores butik og hør mere eller

👉Meld dig her https://genbrug.danmission.dk/sy/

🤩Kig forbi og gør dig et godt genbrugsfund!

⛱ Vi glæder os til at se dig i butikken - den bugner af gode sommervarer 🌞

💚 Gå trygt i genbrug - vi passer på hinanden

Se vores butik