Udsendelsesgudstjeneste for Agyedho Bwogo

Udsendelsesgudstjeneste for Agyedho Bwogo

Alle er velkommen til udsendelsesgudstjeneste for Agyedho Bwogo, som skal udsendes for Danmission til arbejde i Madagaskar

Liturgi varetages af domprovst Anders Gadegaard og for selve udsendelsesmarkeringen står Danmissions formand Biskop Peter Fischer-Møller.

Efterfølgende er kirken og Danmission værter ved en kop kaffe og brød.

Agyedho Bwogo skal stå for udviklingen af Danmissions fattigdoms-bekæmpende arbejde på øen og får ansvar for tilsyn og opfølgning på projekter og budgetter samt kapacitetsopbygning og rådgivning. Et arbejde som foregår i tæt kontakt med Danmissions samarbejdspartner, den Madagassiske Lutherske Kirke (FLM).

Danmission håber, at du har lyst og mulighed til at deltage i denne festlige begivenhed, så vi i fællesskab kan ønske Agyedho Bwogo Guds velsignelse med hendes nye arbejde og tilværelse i Madagaskar.

Kontaktpersoner

Anna-Marie Lauenstein
Kirkeudviklingskonsulent, udsendt til Tanzania

aml@danmission.dk
Læs mere

Anna-Marie er uddannet lærer og har undervist i folkeskolen i 13 år. Fra 2007-2011 var hun engageret som frivillig netværkskonsulent for Danmission på Lolland-Falster. Anna-Marie har været på rejser til Danmissions samarbejdspartnere i Tanzania, Cambodja og Indien.