Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Udsendelsesgudstjeneste for Agyedho Bwogo

Udsendelsesgudstjeneste for Agyedho Bwogo

Alle er velkommen til udsendelsesgudstjeneste for Agyedho Bwogo, som skal udsendes for Danmission til arbejde i Madagaskar

Liturgi varetages af domprovst Anders Gadegaard og for selve udsendelsesmarkeringen står Danmissions formand Biskop Peter Fischer-Møller.

Efterfølgende er kirken og Danmission værter ved en kop kaffe og brød.

Agyedho Bwogo skal stå for udviklingen af Danmissions fattigdoms-bekæmpende arbejde på øen og får ansvar for tilsyn og opfølgning på projekter og budgetter samt kapacitetsopbygning og rådgivning. Et arbejde som foregår i tæt kontakt med Danmissions samarbejdspartner, den Madagassiske Lutherske Kirke (FLM).

Danmission håber, at du har lyst og mulighed til at deltage i denne festlige begivenhed, så vi i fællesskab kan ønske Agyedho Bwogo Guds velsignelse med hendes nye arbejde og tilværelse i Madagaskar.

Kontaktpersoner

Anna-Marie Lauenstein
Kirkeudviklingskonsulent, udsendt til Tanzania

aml@danmission.dk
Læs mere

Anna-Marie er uddannet lærer og har undervist i folkeskolen i 13 år. Fra 2007-2011 var hun engageret som frivillig netværkskonsulent for Danmission på Lolland-Falster. Anna-Marie har været på rejser til Danmissions samarbejdspartnere i Tanzania, Cambodja og Indien.