Kom til udsendelsesgudstjeneste for Maria Nitzsch Hastrup

Kom til udsendelsesgudstjeneste for Maria Nitzsch Hastrup

Danmission sender ny udsendt til Zanzibar, kom til udsendelsesgudstjeneste 19. aug. klokken 10.30 i Timotheuskirken i Valby.

Du inviteres hermed til udsendelsesgudstjeneste for Maria Nitzsch Hastrup, der midt i september udsendes til Zanzibar for Danmission. Gudstjenesten finder sted søndag 19/8 kl. 10.30 i Timotheuskirken i Valby. Alle er velkomne og efter gudstjenesten, er der mulighed for at ønske Maria lykke til rejsen.

32-årige Maria Nitzsch Hastrup er cand.mag. i afrikastudier fra Københavns Universitet og har også studeret teologi. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsmedarbejder i Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling og har stor erfaring med udviklingsarbejde.

Maria Nitzsch Hastrup afløser Lotte og Nik Bredholt, der sammen med deres søn, har valgt at vende hjem til Danmark efter tre år som udsendte på Zanzibar, der ligger ud for Tanzanias østkyst.

Danmissions nye udsendte har gennem 15 år arbejdet i mange forskellige lande i Afrika og bl.a. været praktikant på den danske ambassade i Tanzania, og hun taler allerede lidt kiswahili, hvilket er en stor fordel i hendes nye arbejde på Zanzibar.  Hun har solid erfaring fra især det kirkelige udviklingsarbejde – i både kirkelige og ikke-statslige organisationer, Udenrigsministeriet og FN. Desuden er Maria aktiv pigespejder og vant til at arbejde med frivillige og unge.

På Zanzibar skal Maria Nitzsch Hastrup arbejde tæt sammen med Danmissions partner, den lutherske kirkes Øst- og Kyststift. Her vil hun få sin daglige gang på syskolen Upendo og Zanzibar Interfaith Centre, som vi driver sammen med den lutherske kirke. Begge har til huse i vores hus midt i den gamle bydel Stone Town. Arbejdet består primært af dialog, diapraksis, kvindeprojekter og støtte til kirken.

Danmission håber, at du har lyst til og mulighed for at deltage i denne festlige begivenhed, så vi i fællesskab kan ønske Guds velsignelse over Marias nært forestående tilværelse på Zanzibar. Efter gudstjenesten er der mulighed for at ønske Maria lykke til rejsen.

 

DANMISSION PÅ ZANZIBAR:

  • Dialogkomité med religiøse ledere – overordnet dialog.
  • Græsrodsgrupper – tager sig af lokale problemer, men også hvordan overordnede problemer spiller ind i lokalsamfundet.
  • Ungdomsgrupperne kaldet YIFOZA – fodbold, drama, foto osv.
  • Syskolen Upendo.
  • Uddannelse i dialog m.m. på dialogcentretZanzic.

 

 

Oplysninger