Kildeborg 2023

Få sommerferieminder for livet på Kildeborg pigelejr. Alle piger fra syv til 14 år er velkomne i den første uge i skolernes sommerferie

Kildeborg pigelejr afholdes i år for 61. gang! Tanterne er kvinder der selv har været på lejren som børn. Når man først har været på Kildeborg én gang, kommer de fleste igen og igen.

Årets tema er “Disney: Hvor er Olaf?”

Ligesom Disney er Kildeborg ”det gladeste sted på jorden”, og gennem spændende leg, sang, aktiviteter og fortællinger tager vi ud i den store verden til nogle af de lande, hvor Danmission arbejder og udsatte børn og familier hjælpes til et bedre liv.

Her får vi sommerferieminder for livet. Der skabes venskaber og indholdet på lejren er meget blandet. Vi hører om Gud og Jesus gennem spændende fortællinger fra Bibelen, vi leger både ude og inde, der er kreadag, vi bader, hygger med aftenunderholdning, spiser tanternes dejlige mad og meget mere.

Piger, kom selv og oplev det gode fællesskab!

Kildeborg pigelejr ligger i skøn natur tæt ved stranden og med udsigt til Sallingsundbroen. Her er alle piger fra syv til 14 år velkommen i den første uge i skolernes sommerferie.

Pris: 675 kr. (500 kr. for efterfølgende søskende på samme lejr).

Se årets program

Oplysninger