Dialogpiloterne 2017

Reserver datoen allerede nu!

Nærmere program og tilmelding følger. Læs mere nedenfor.

Hvilke tanker gør du dig om tro? Og hvordan snakker du med både nære venner og fremmede personer om det, der ligger mange mennesker nært? Tag på Dialogpiloterne – en uddannelse i dialog, hvor der er fokus på at tale om tro, livssyn og eksistens.

Lær mere om hvad begrebet dialog egentlig dækker over, hvad der sker med dig selv i samtalen med andre om tro, samt hvordan dialogøvelser fra håndbogen Dialogpiloten kan være en god måde at komme i gang med trosdialogen.

På Dialogpiloterne er der ikke nogen dumme spørgsmål og ikke noget rigtigt svar. I stedet er der fokus på at lytte og spørge nysgerrigt ind til hinanden. Uddannelsen er for enhver, uanset religiøs og kulturel baggrund, der er interesseret i dialog og ønsker at lære mere om en praktisk tilgang til dialog og trosmøde. Du kan forvente at blive udfordret og inddraget i dialogøvelser, at få kompetencer og redskaber til at være i dialog med anderledes troende samt at lære selv at afholde en dialogworkshop. Kurset er primært baseret på praktiske øvelser og deltagernes medinddragelse. Dialogpiloterne arrangeres af Danmission IKON, Danmission Unge i Aarhus og Salsabiil Forening. Instruktørerne har både kristen og muslimsk baggrund. Læs mere påwww.danmission.dk/ikon.
Har du spørgsmål kan du kontakte dialogkonsulent Merete Juel Povlsen på 30200280 eller mjp@danmission.dk

Oplysninger