Danmission højskole på EMMAUS - Mød verden...

Danmission højskole på EMMAUS - Mød verden...

I samarbejde med EMMAUS højskolen i Haslev, har en solid gruppe af frivillige, med tidligere leder af Mødestedet Thyra Smidt i spidsen, sammensat en højskoleuge med temaet ”MØD VERDEN”. Ugen byder på oplæg af Danmissions Generalsekretær Kristian Sloth Petersen, professor i teologi Peter Lodberg, sognepræst i Gellerup Kirke Niels Hviid, tidligere generalsekretær i Danmission Harald Nielsen og andre der beskæftiger sig med trosdialog og på hver deres måde har mødt verden og som deler deres indtryk med deltagerne. Ugen krydres med en kreativ eftermiddag, aftensang- og musik med sangskriver Arne Andreasen og kirkemusikere Betty og Peter Arendt og en heldagstur til Maribo Domkirke med rundvisning af domprovst Anne Birgitte Reiter, besøg på pilgrimscenteret og Dodekalitten ved Kragenæs. Med andre ord en uge hvor vi i fællesskab deler vores egne erfaringer og muligheder for dialog.

Højskoleugen på EMMAUS fra den. 12. til den 17. september 2021, er for alle med interesse for Danmissions arbejde og internationalt arbejde generelt. Det er med andre ord ikke et krav at du er medlem af, eller har støttet Danmission tidligere, alle er velkomne til at tilmelde sig.

Som deltager vil du få indblik i Danmissions arbejde og opleve at være en del af et højskolefællesskab der centrerer sig om nationalt og internationalt samarbejde.

Hvis du vil vide mere og eventuelt vil tilmelde dig højskoleugen, så kan du kigge her: www.galleri-emmaus.dk

Kontaktpersoner

Tom Bangslund Hansen
Seniorkonsulent - Netværk og engagement

Oplysninger