Bisseruplejren 2017

Bisseruplejren 2017

Få en uforglemmelig sommerlejroplevelse

Vi byder Dem med på en uforglemmelig og magisk rejse, når Bisseruplejreni 2017 tager til troldmandsskolen Hogwarts. De 25 dygtige lærere står klar til at undervise 60 unge hekse og troldmænd i at blande eliksirer, flyve på koste og ikke mindst svinge med tryllestaven.

Vi skal selvfølgelig også bade i søen (men tag Dem iagt for kæmpeblæksprutten!) og gå ture i Den Forbudte Skov, ligesom der naturligvis også bliver tid at skrubbe kartofler, synge lejrsange og høre gode historier fra Biblen samt andre sjove Muggler-aktiviteter.

Som elev på skolen kommer De til at bo på værelse med 4-5 andreelever, skråle med på kamp råb med Deres kollegium – Deres bissefamilie gennem hele ugen – og prøve kræfter med utrolige løb og magiske udfordringer. Vi glæder os til at se Dem på verdens bedste sommerlejr til Deres livs ferieoplevelse!

De kan læse meget mere om lejren på www.danmission.dk/bisserup. Hvis De har spørgsmål, er De velkommen til at sende os en ugle på bisseruplejren@gmail.dk eller ringe til os på tlf. 2530 1441. Husk også at synes godt om os p åwww.facebook.dk/Bisseruplejren, hvor De løbende kan se billeder og læse nyheder og opdateringer fra årets lejr.

URL: https://danmission.dk/events/event/bisseruplejren-2017/