Danmission søger digitale ambassadører til at skabe digitale handlingsfællesskaber

 

Er du vores nye frivillige digitale ambassadør? Danmission søger 12 unge, som vil bruge deres kompetencer indenfor kommunikation og sociale medier, komme på en spændende rejse og skabe netværk lokalt og globalt.

Danmission arbejder med partnerorganisationer i 12 lande i Mellemøsten, Afrika og Asien med udgangspunkt i 3 temaer: dialog og fred, bæredygtig anvendelse af naturressourcer til gavn for mennesker og miljø, samt kontekstuel teologi for tro og handling.

Som digital ambassadør i Danmission bliver du en del af et forløb, der indebærer:

 • Et formidlingsakademi med undervisning i emner som menneskerettigheder, global retfærdighed, tros- og religionsfrihed, dialog og fredsskabelse og forvaltning af naturens ressourcer. Derudover får du undervisning i konstruktiv journalistik, brug af digitale formidlingsformer, kampagneplaner, m.m. Formidlingsakademiet finder sted d. 19.-21. november i København og d. 3.-5. december i Aarhus.
 • En studietur på 14 dage i slutningen af januar til enten Libanon, Zanzibar eller Cambodja, der hver har et tematisk spor. Her kommer du helt tæt på Danmissions projekter og møder andre unge, som er involveret i at udvikle civilsamfundet på forskellig vis.
 • Et formidlingssprint fra februar-juli 2022 i Danmark, hvor du via et valgfrit socialt medie (Facebook, Instagram eller Youtube) opbygger et digitalt handlingsfællesskab for andre unge. Her tilbydes der sparring i løbet af hele formidlingssprintet.
 • En éndags-festival i august 2022 med forskellige madboder, workshops og markedsplads som afslutning på forløbet, arrangeret af dig og de andre digitale ambassadører.

 

Ansøg her

 

Du får:

 • En spændende rejse
 • Viden om konstruktiv journalistik, digital formidling, kampagneplaner og erfaring i dette
 • Mulighed for at dygtiggøre dig kommunikativt
 • Nyt fællesskab, netværk og tværkulturelle venskaber
 • Mulighed for at gøre en forskel i verden!

 

Om dig:

 • Du har flair for digital kommunikation
 • Du har personlige egenskaber som åbenhed, nysgerrighed og gå-på-mod
 • Du er formentlig studerende, holder sabbatår el.lign.
 • Kan stå inde for Danmissions vision og værdier
 • Du vil afsætte ca. 5 timer om ugen i formidlingssprintet til arbejdet, hvor du arbejder hjemmefra

 

Hvad handler de tre tematiske spor om?

SPOR 1 – Libanon: At have lov til at tro på det, man gerne vil – eller til ikke at tro på noget.

Dette spor fokuserer på ytringsfrihed, religionsfrihed og frihed til forskellighed. Du kommer til at rejse til Libanon, hvor Danmission arbejder med at styrke både kristne og muslimske kvinders rettigheder.

 

SPOR 2 – Zanzibar: At kunne leve fredeligt sammen med andre og være ok med forskellighed.

Sporet fokuserer på konfliktløsning, tolerance og fredelig sameksistens. Her kommer du til Zanzibar, hvor Danmission arbejder med interreligiøs dialog mellem unge kristne og muslimer.

 

SPOR 3 – Cambodja: En retfærdig og bæredygtig fordeling og anvendelse af naturens ressourcer.

Spor 3 fokuserer på, hvordan små grønne handlinger kan gøre en stor forskel. Du kommer til Cambodja, hvor Danmission arbejder med skovbevarelse og støtter lokale aktivister i at modarbejde illegal skovhugst.

 

 

Hvad koster det?

Det eneste du skal betale for, er flyrejsen (inkl. forsikring) og transporten til formidlingsakademierne. Resten er gratis! Stillingen som digital ambassadør er ulønnet.

 

Kontakt:

Lærke Lysemose Christensen
Kommunikations- og engagementsmedarbejder

 

Ansøg her

 
 

Støt nu