Vi har leet og grædt sammen med kristne og muslimer i næsten 50 år

Vi har leet og grædt sammen med kristne og muslimer i næsten 50 år

Som duo fortæller Lis og Leif Munksgaard om et spændende liv sammen med nogle af de kristne og muslimer, som de har arbejdet sammen med i Mellemøsten og i Danmark

Lis og Leif Munksgaard var ansat af Danmission , som missionærpar i mellemøstlige lande i mange år. Siden fortsatte de deres virke i tværkulturelt center i Odense. Det har oplevet meget sammen og delt glæder, udfordringer og sorger i arbejdet blandt muslimer. Nu har I mulighed for at tage del i deres rejse sammen med muslimer.

Lis og Leif Munksgaard bor i København og kan komme i hele landet med deres foredrag. Man må påregne at betale kørselsgodtgørelse i forbindelse med foredraget.


Foredragsholder

Leif Munksgaard
Tidligere missionær og flygtninge- og indvandrerpræst, Odense

religionsmoed.kbh.stift@gmail.com
Tlf.: 21393231
Læs mere

Baggrund:

Leif har været udsendt som missionær i det arabiske Mellemøsten fra 1965-79 og igen fra 1985-99. I de mellemliggende år var han missionssekretær for Indien og Mellemøsten.

Fra 1999-2007 var Leif flygtninge- indvandrerpræst ved Domkirken i Odense og sammen med Lis Munksgaard leder af Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde i Odense. Som emeritus er Leif bosat i København og engageret i kristen-muslimsk relationer, bl.a. projektet Din tro-Min tro

Tilmelding