Skal vi hjælpe Tanzania med undervisning?

Skal vi hjælpe Tanzania med undervisning?

Seniorvolontør Peter Ochsner fortæller om sine oplevelser som universitetslektor i Tanzania

Undervisning i Tanzania halter bagefter, men en voksende middelklasse kræver bedre undervisning til deres børn – og nu sker der noget. Der er i dag en stor udbygning af undervisning på alle niveauer – specielt på de private skoler – og det gælder også de kirker, der drives af den Lutherske Kirke i Tanzania.

Danmission har i mange år støttet ELCT – den Evangelisk Lutherske Kirke i Tanzania – i deres arbejde med at styrke og forbedre undervisning af børn, unge og studerende på landets skoler, gymnasier og universiteter. Skal Danmission fortsat hjælpe med? Og hvad er det for en hjælp, der er brug for?

Peter Ochsner, der selv er opvokset i Tanzania, fortæller i dette foredrag om sin tid som lektor på Josiah Kibira University College, der er igangsat af den lutherske kirke lige uden for Bukoba i det nordvestlige Tanzania. Peter Ochsner var udsendt som seniorvolontør af Danmission fra august 2014 til juni 2015, hvor han underviste i to semestre i geografi på universitetet.

Peter holder primært foredrag i Øst-/midtjylland.


Foredragsholder

Peter Ochsner
Tidligere seniorvolontør, lektor

peterochsner2@gmail.com
Læs mere

Uddannet skovtekniker, PhD i Biologi, Fleksibel Master i Geologi og underviser som lektor på Egå Gymnasium. Var fra august 2014 til juni 2015 udsendt som seniorvolontør for Danmission til undervisning på kirkens universitet i Bukoba. Er født og opvokset i Bukoba, hvor hans forældre var udsendt af Det Danske Missionselskab fra 1958 til 1967.

Tilmelding