Mine øjne har set dine øjne

Et foredrag om hvad kan kvinder fra forskellige religioner og kulturer kan lære om og af hinanden, og hvordan vi anerkender hinandens forskeligheder.

“Mine øjne har set dine øjne”. Dette smukke citat af en tyrkisk kvinde udtrykker hvad gode relationer og det personlige møde betyder.

I ”Kvindetiden” på Mødestedet, der er Danmissions tilbud til flygtninge og indvandrere på Vesterbro i København, kommer kvinder fra Tyrkiet, Pakistan, Marokko og Iran. Hvad kan vi lære af hinanden? Hvordan anerkender vi hinandens ressourcer og forskelligheder? Hvorfor vælger muslimske kvinder at komme dagligt på Mødestedet? Hvordan opbygges netværk og fællesskaber?

Mødestedets tilgang bygger på dialog, anerkendelse og sameksistens. Hverdagen er præget af daglige udfordringer med glæder, sorger, religiøse fester, madskikke, tanker omkring børneopdragelse, økonomi, uddannelse, m.m.


Foredragsholder

Thyra Smidt
Leder af Mødestedet

ts@danmission.dk
Tlf.: 33212703
Læs mere

Thyra Smidt har siden 2001 været ansat som daglig leder af Mødestedet, der er Danmissions tilbud til flygtninge og indvandrere på Vesterbro i København. Thyra er læreruddannet, læste i 1985-86 ”Islam and Christian-Muslim relationships” i Birmingham og var fra 1986 til 1994 udsendt til Bahrain for Danmission.

Fra 1996 til 2001 var Thyra Smidt medlem af bestyrelsen for Danmission (daværende DMS).

Thyra Smidt holder Danmission-foredrag i det meste af landet.

Tilmelding