Bliv medlem

Bliv medlem

Som medlem er du en vigtig del af Danmissions indsats for at opbygge kirker, skabe fred og forståelse og bekæmpe fattigdom for mennesker i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.


Bliv medlem her:

Ved indsendelse accepterer du, at Danmission kan kontakte dig.


For at vi kan yde en indsats, er det altafgørende, at vi har en bred opbakning blandt folk i Danmark. Med din støtte som medlem kan vi fx øge levestandarden og skabe bedre rettigheder for fattige og udsatte børn, kvinder og mænd. Vi kan opbygge kirker, uddanne præster, yde akut nødhjælp i lande som Syrien og fungere som mæglere mellem stridende religiøse og etniske grupper.

Pris for medlemskab

  • Enkeltmedlem 200 kr. årligt
  • Ungdomsmedlem (under 30 år) 125 kr. årligt

Hvad får jeg som medlem?

  • Danmission Magasin 3 gange årligt samt årsberetningen tilsendt
  • Indbydelser til generalforsamlinger
  • Valgret til Danmissions repræsentantskab, det vil sige ret til at opstille og ret til at vælge repræsentanter til repræsentantskabet.
  • Nyhedsbreve om aktuelle projekter og konkret behov for hjælp
  • Adgang til information om udstillinger, nye oplysningsmaterialer og bøger

Det går pengene til

Vi arbejder med kirkeudvikling, langsigtet fattigdomsbekæmpelse og dialog i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark. I vores udviklingsarbejde mener vi, at det er bedre at støtte et helt lokalt samfund gennem vores samarbejdspartnere, end det er at støtte en enkelt person. I vores kirkeudviklende arbejde støtter vi både kirker og menigheder, men vi støtter også enkeltpersoner med tilskud til fx teologisk uddannelse. Derfor samarbejder vi med kirker og kristne organisationer, multireligiøse organisationer, mindre og større græsrodsbevægelser. Din medlemsstøtte når frem gennem Danmissions stærke samarbejdspartnere og følges tæt og evalueres af Danmissions udsendte.

Beskyttelse af dine personlige oplysninger

Vores Persondatapolitik er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde-/ leverandør eller samarbejdsforhold eller som bruger af vores tjenester, herunder ved færden på vores hjemmeside. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger, som du ikke kan acceptere. På https://danmission.dk/persondatapolitik/ vil du til enhver tid kunne finde den gældende version.