Danmission på Himmelske Dage 2022

Danmission på Himmelske Dage 2022

Så er programmet for Himmelske Dage i Roskilde udkommet. Danmission deltager naturligvis – og du er også inviteret med!

Kirkefestivallen foregår i Roskilde den 26. til 29. maj, og temaet er ”Grib Fremtiden”.

Danmissions 200-års jubilæum bliver markeret på festivalen, hvor vi har vores eget cafételt, der ligger helt centralt på Mulighedernes Marked ved Roskilde Domkirke.

Her vil der være rig mulighed for at deltage i fællessang, hvor vi bl.a. under ledelse af Katrine Muff, der især er kendt fra DR-programmet ”Fællessang – hver for sig”, synger fra Højskolesangbogen. Ligesom der i Danmissions telt vil være et væld af spændende debatter om f.eks. klima og bæredygtighed, mission og kirkens rolle. Samtidig vil der også være tid til det personlige møde og at drikke en kop kaffe med venner og bekendte.

Om lørdagen finder fredsvandringen Mayday Myanmar sted. Også dét arrangement er Danmisisons medarrangør af: Her vil vi sammen gå for fred og bede for Myanmars hårdtprøvede befolkning, der lider, efter at militæret ved et kup overtog magten i landet.

 

Se programmet her