Mayday Myanmar - en vandring for fred

Kom med lørdag d. 22. maj, hvor BaptistKirken, Caritas Danmark, Danmmission og Chin Christian Association Denmark inviterer til en tværkirkelig fredsvandring for Myanmar.

Den 1. februar blev landet udsat for et militærkup. Militærkuppet er en katastrofe for civilbefolkningen, og der bliver slået hårdt ned på borgere og organisationer, der vil holde fast i grundlæggende demokratiske rettigheder.

Vi ønsker at dele med folket, venner og partnere vores bekymringer, vores håb og vore bønner i denne svære tid i Myanmars historie. I alt dette udgør kirkerne en vigtig og aktiv rolle som dem, der bringer håb, styrke og trøst.

Som kirkesamfund i Danmark vil vi også vise vores sympati – at vi ser det, der sker. Vi står i solidaritet med kirkerne og befolkningen i Myanmar. Derfor vil vi i fællesskab gå denne vandring, hvor vi går for fred og beder for Myanmars hårdtprøvede befolkning. Dertil vil der være hilsner fra Myanmar, taler, musik og fælles lystænding.

Tilmeld dig gerne begivenheden via Danmissions Facebookside her

Tid og sted: Vi mødes kl. 14.00 i Fælledparken i København (overfor Blegdamsvej, tæt ved Retsmedicinsk Institut og testteltene) og går forbi Sakramentskirken, Kristuskirken, Domkirken og slutter på Rådhuspladsen.

Sikkerhed ift. corona: Der vil blive uddelt mundbind, være håndsprit til rådighed, og alle deltagere bedes holde 1 meters afstand. Derudover opfordrer vi alle til at blive testet inden arrangementet, så vi mindsker risikoen for smitte mest muligt. Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger vedr. Covid-19.

Om arrangørerne bag fredsvandringen: BaptistKirken, Caritas Danmark, Danmission og Chin Christian Association Denmark står i fællesskab bag arrangementet. Alle fire danske organisationer samarbejder med lokale kirker og organisationer i Myanmar. Kuppet har store omkostninger for vore partnere og for lokalbefolkningen, og dette er vores måde at vise, at vi går sammen med Myanmar.

Du kan vise din støtte til befolkningen i Myanmar ved at sende et beløb til MobilePay 507725.

Pengene går til kirkernes vigtige indsats i Myanmar og er med at til sprede håb og tro i et trængt land.

Mødestedet i Fælledparken i København:

Ruten, som vi sammen skal vandre:

 

Her er programmet for dagen:

Fælledparken kl. 14.00

 • Velkomst v. generalsekretær Kristian Sloth, Danmission
 • Tale v. generalsekretær Moses Lal Bawi Peng, CCADK
 • Tid til Fredsvandring v. Lone Møller-Hansen, BaptistKirken

Rådhuspladsen kl. 15.45

 • Velkomst v. generalsekretær Torben Andersen, BaptistKirken
 • Bøn på burmesisk v. Sambuh Langle
 • Ole Kibsgaard og Silas Bjerregaard Lassen synger “Frihedens Lysdøgn”
 • Silas Bjerregaard Lassen synger “Kringsatt av fiender”
 • Tale v. generalsekretær Maria Krabbe Hammershøy, Caritas Danmark
 • Videohilsen
 • Tale v. Tracy Bawi Hlei Lang, CCDK
 • Videohilsen
 • Sang v. burmesisk kor
 • Tale v. biskop Peter Fischer-Møller
 • Fader Vor (på forskellige sprog) v. generalsekretær Torben Andersen, BaptistKirken
 • Velsignelse v. biskop Peter Fischer-Møller
 • Tak for i dag v. generalsekretær Torben Andersen, BaptistKirken og generalsekretær Moses Lal Bawi Peng, CCADK

Med forbehold for ændringer

 

Mayday Myanmar – a walk for peace

On the 22nd of May the BaptistChurch, Caritas Denmark, Danmission and Chin Christian Association Denmark would like to invite you for a peace walk for Myanmar.

On the 1st of February Myanmar experienced a military coup. The military coup is an utterly grave matter for the civilian population, and citizens and organizations that want to uphold fundamental democratic rights are facing deep hardship.

Aligned with the civilian population, our friends, and partners, we want to share our worries, our hopes, and our prayers in this difficult part of Myanmar´s history. In all this the churches constitute an important and active role, bringing hope, strength, and comfort.

As part of the church society in Danmark we would also like to show our sympathy and recognize we have seen what is happening. We stand in solidarity with the churches and the population of Myanmar. In fellowship and in the spirit of community we have arranged this event where we will walk and pray for the heavily tried population in Myanmar. During this event greetings from Myanmar, speeches, music and lighting of candles will take place.

Time and place: We meet at 14.00 o´clock (Danish time) in Fælledparken in Copenhagen (across Blegdamsvej, close to Retsmedicinsk Institute and the testing place) and walk pass Sakramentskirken, Kristuskirken, Domkirken and end on Rådhuspladsen.

Safety measures: Facemasks will be given, hand sanitizers available, and all participants need to keep 1 meter distance. Also, all participants are encouraged to be tested before the event, so we take our safety measures.

We will follow the Covid19-recommendations from the authorities.

About the organizers: The BaptistChurch, Caritas Denmark, Danmission and Chin Christian Association Denmark are the organizers behind this event. All organizations are working together with local churches and organizations in Myanmar. The military coup has had great costs for our partners and for the local people, and this is our way of showing that we have Myanmar in our thoughts, hearts and prayers.

You can also show your support by sending a donation on MobilePay 507725. The money will go to the important aid that the churches provide in Myanmar and in this way be an important part of spreading hope and faith in a country of great need.

22 May 2021 (Zarteni) ah BaptistKirken, Caritas Danmark, Danmission le Chin Chrictian Association Denmark (CCAD) nih Kawlram caah daihnak in lamzawhnak program ah nan rak i tel khawh ve naklai kan in sawm hna.

1 February in ralkap nih hramhram in rampi uknak an lak. Lungput thalo ralkap nih hramhram in uknak, nawlngaihnak an lak ruangah mipi nih thihlohnak le harsatnak tampi an ton, nain democray covo an hmuh khawhnak ding lungput fek tein an i tlaih.

Kawlram mipi, kan hawile, kan riantuanti hawi hna nih a ton cuahmahmi harsatnak ah ruahchannak le thlacamnak he kan hrawmpi ve hna. Khrihfabu kan dihlak cio zong nih ruahchannak he thazaang kan pek ding hna le hnemhnak kan ngeih ve ding ah kan tuah awk rian biapi a si ve.

Denmark ram Khrihfa biaknak phu hna nih kan hmuhmi le kan theihmi kongah zaangfahnak thinlung langhter kan duh. Kawlram krhihfabu dihlak le mipi he hmunkhat teah thinlungkhat he kan dirpi hna. Curuangah hmunkhat teah daihnak he kawlram nih harnak a tuarmi kongah lam kan zawhnak le thlacamnak kan ngeih duh mi a si.

A caan le A hmun : Sml. 14.00, Fælledparken, Københaven ah tonnak a si lai (Blegdamsvej pin, Resmedicinsk Institut kam, tetteltene pawng). Cuhnuah hmunkhat ah lamzawh in Sakramentskirke, Kristuskirke, Domkirken le donghnak Rådhusplasen ah caan hman a si lai.

Covid ralrinnak : Mundbind / Hmurhuh phawt a si lai, Kuttawlnak/håndsprit a um lai, 1 meters hlat in thuhdir a si lai. A ra khomi nan dihlak nih cun Covid – test nan rak i ruah cio naklai nawl nan a si. Covid-19 cozah zulhphung ning tein umkal a si lai.

Daihnak lamzawhnak tuanvo latu : Baptistkirken, Caritas Danmark, Danmission le Chin Christian Association Denmark (CCADK) hna nih hmunkhat ah dirti in tuanvo lak a si. Hi phu 4 hna nih mahle bu cio riantuannak ah le kawlram lei riantuan bu hna he riantuantinak a ngei. Rawlkap hramhram uknak lakmi nih a chuahpimi harnak caah kan nih zong nih kawlram mipi le riantuan hawi hna dirpinak kan langhternak cu a si.

Kawlram mipi caah bawmhnak pek na duh ahcun Mobilepay- 507725 ah pek khawh a si. Hi phaisa pekmi cu kawlram khrihfabu hartuar bawmhnak le kawlram caah ruahchannak le ram aa thlennak ding zumhnak kan ngeihmi caah a si.