Danmission ansætter ny økonomichef

Danmission ansætter ny økonomichef

Danmission har ansat Jan Tolstrup i en nyoprettet stilling som økonomichef. Han kommer fra en stilling som administrationschef hos KFUM-Spejderne i Danmark, hvor han har været i 12 år.

Det bliver en af Jan Tolstrups vigtigste opgaver at styrke Danmissions samlede økonomistyring, der vokser både i volumen og kompleksitet såvel i Danmark som ude i verden med oprettelsen af nye landekontorer.

”Vi er utroligt glade for at kunne tilknytte en kapacitet som Jan Tolstrup til at løse denne vigtige opgave. Udover tung økonomisk erfaring er han også solidt forankret i både det kirkelige og foreningsmæssige fundament for Danmissions arbejde”, siger Danmissions generalsekretær, Kristian Sloth.

Jan Tolstrup er oprindelig uddannet agronom med speciale i økonomi, suppleret med uddannelse som revisor, og har de seneste 12 år været administrationschef for KFUM-Spejderne i Danmark. Han har desuden beklædt en række bestyrelsesposter og sidder aktuelt i bestyrelsen på Haslev Idrætsefterskole.

”Jeg glæder mig til nye udfordringer i Danmission. Jeg har i mine samtaler mødt en stor imødekommenhed, men også en organisation med klare mål og visioner for hvordan Danmission kan leve sit formål ud. Danmissions historie er jo lang og bygger på nogle meget stærke værdier, så det er også med vis ydmyghed jeg går til opgaven. Heldigvis er jeg ikke alene om det og jeg glæder mig meget til at møde mine nye kollegaer”, siger Jan Tolstrup

Jan Tolstrup starter hos Danmission den 19. april.

Yderligere oplysninger:

Kristian Sloth, generalsekretær, tel. 41 999 325, mail ksp@danmission.dk

Michael Trinskjær, kommunikations- og engagementschef, tel. 41 999 321, mail mit@danmission.dk