Danmission Genbrug tilpasser sig situationen

Danmission Genbrug tilpasser sig situationen

Alle Danmissions genbrugsbutikker er lukket i perioden 25. december til og med 3. januar. I perioden 17. december til og med 24. december vil nogle butikker holde åbent som normalt, andre med reducerede åbningstider og nogle vil være lukket.

Som resten af detailhandelen er Danmissions 70 genbrugsbutikker lukket i perioden 25.december til og med 3. januar. I de kommende dage op til jul – perioden 17. december til og med 24. december, har butikkerne mulighed for selv at træffe beslutning om, hvorvidt de ønsker at holde åbent eller om de ønsker at holde helt eller delvist lukket.  

Hvis du vil tjekke om din lokale Danmission Genbrug har åbent eller lukket – eller måske ændrede åbningstider, så giv butikken et kald eller tjek butikkens Facebookside.

Find kontaktoplysninger på alle Danmissions genbrugsbutikker – klik her 

“Vi lægger stor vægt på, at der er tryghed for både kunder og frivillige. Det har vores højeste prioritet. Derfor er det også op til den enkelte butik i samarbejde med butikkens tilknyttede konsulent at beslutte, hvordan de frivillige i butikken forholder sig til den nye situation,” siger Jannie Zillig, der er leder af Danmission Genbrug og understreger: 

“Det er vigtigt, at vores frivillige kun kommer i butikken, hvis de er trygge ved det. Vi ser frem mod, at vi forhåbentlig kan slå dørene op igen mandag 4. januar. Vi følger selvfølgelig regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger nøje, og giver vores butikker besked, når myndighederne oplyser, hvilke regler der gælder fra 4. januar”.  

Danmission følger generelt myndighedernes retningslinjer og opfordrer frivillige og kunder til at holde sig orienteret på www.coronasmitte.dk. 

Danmission lægger vægt på, at vi i fællesskab med resten af samfundet gør, hvad vi kan for at begrænse spredningen af corona-virus. 

Gå til covid-19-retningslinjer i Danmission Genbrug