10 vellykkede netværks-seminarer er afholdt

Omkring 400 engagerede har deltaget i netværks-seminarer afholdt i landets ti stifter. Her var der bl.a. præsentation af en række nye indsamlingsprojekter, der skal gøre det endnu lettere at engagere sig i Danmissions arbejde.

I alt 10 netværks-seminarer – et i hver af landets stifter – er nu blevet afholdt. Netværksseminarerne satte i år fokus på mødet med Danmissions nye generalsekretær og formand, nyt fra arbejdet i bl.a. Mellemøsten og Cambodja, samt lanceringen af vores nye indsamlingsprojekter, der er tiltænkt kirker og menighedsråd, foreninger og andre, som vil støtte Danmission projekter.

Formålet med de årlige netværksseminarer er at give engagerede og frivillige i Danmission nyt om Danmissions arbejde og inspirere til nye fælles tiltag. Derfor var der ved hvert netværks-seminar oplæg fra én af Danmisisons ansatte eller udsendte, der kunne levere friske nyheder fra indsatsen i bl.a. Cambodja, Mellemøsten, Tanzania og Myanmar. Danmissions generalsekretær Kristian Sloth Petersen og formand Morten Skrubbeltrang har også haft mulighed for at fortælle, om deres visioner for Danmission.

Nye indsamlingsprojekter rulles ud 

Danmissions netværkskonsulenter kunne som noget helt nyt præsentere de såkaldte indsamlingsprojekter, som er konkrete projekter i lande som Syrien, Myanmar og Tanzania, som engagerede i netværket, kirker, Y’s Men klubber, efterskoler og lignende kan samle ind til.

Se meget mere om de nye indsamlingsprojekter – klik her 

Danmission har allerede modtaget positive tilkendegivelser fra kirker og provstier, der ønsker at støtte flere af indsamlingsprojekterne, fortæller netværkskonsulent Amalie Ehmsen:

“Det tyder på, at vores dygtige netværk allerede er i fuld gang med at fortælle om muligheden for at samle ind til Danmissions arbejde i de sammenhænge de nu kommer i. Det er netop det, der skal til for, at endnu flere får muligheden for at engagere sig i Danmissions arbejde. Så stor tak til netværket for, at I er med til at gøre indsamlingsprojekterne relevante for interesserede”.

Foto: Tom Sand Egeskov & Helene Lilleøre