Tag med til netværksseminar

Tag med til netværksseminar

I løbet af januar 2020 kan du som engageret i Danmission komme med på netværksseminar nær dig. Netværksseminarer afholdes i alle landets stifter.

Kirstine Thye Skovhøj,  

Velkommen til netværksseminar 2020 i Danmission. Igen i år afholder vi netværksseminarer i alle stifter, og vi håber at se rigtigt mange medlemmer, frivillige, bidragsydere og andre, der har en interesse for Danmissions vigtige arbejde med at skabe fred, bekæmpe fattigdom og udvikle kirker.

Vi har sammensat et inspirerende program, så vi sammen på netværksseminarierne kan motivere og begejstre hinanden til gavn for Danmissions virke herhjemme og ude i verden.

Ledelsen, programmedarbejdere og konsulenter holder oplæg, der giver dig mulighed for at få viden om Danmission og Danmissions arbejde, ligesom seminarerne vil danne ramme for, at alle kan bidrage med erfaringer og ideer til tiltag, når vi skal mødes i samtaler om de forskellige oplæg.

Årets netværksseminarer markerer samtidig et lokalt velkommen til Danmissions nye bestyrelsesformand Morten Skrubbeltrang og generalsekretær Kristian Sloth Petersen.

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen Danmission

Find et netværkssemniar nær dig

Klik dig ind på programmet for hvert enkelt netværksseminar herunder og læs mere, om hvor dit netværksseminar afholdes, og hvordan du tilmelder dig.

URL: https://danmission.dk/blog/2019/12/02/tag-med-til-netvaerksseminar/