Frimærkeklippekreds klipper løs til fordel for Danmission

Foto: Søren Spangsberg Bro

Frimærkeklippekreds klipper løs til fordel for Danmission

Frimærkerne indsamles, klippes sirligt ud og sælges med fortjeneste til fordel for Danmission - i sidste uge havde frimærkekredsen besøg af tre tanzanianere, der også hjalp til.

I tirsdags var Danmissions frimærkeklippekreds udvidet en del: Tre fra Tanzania var således på besøg for at blive klogere på Danmissions arbejde, udveksle erfaringer og deltage i firmærkeklippernes vigtige arbejde.

“Vi startede med kaffe og rundstykker, hvorefter vi holdt en morgenbøn og sang et par salmer, som tanzanianerne også kendte melodien til, inden vi gik i gang med saksene, ” fortæller Søren Spangsberg Bro, der som en af Danmissions frivillige koordinerer frimærkefolkene.

I sidste uge deltog i alt 31 frivillige beredt med sakse og ihærdighed i frimærkeklippekredsens møde, heriblandt også Danmission tidligere udsendte til netop Tanzania, Else Højvang.

De brugte frimærker indsamles, klippes sirligt ud og sælges, hvorefter et større beløb hvert år går direkte til Danmissions arbejde med dialog, fattigdomsbekæmpelse og kirkeudvikling.

Gymnastik forebygger frimærke-klipper-myoser

“Alle tanzaniere var oppe og præsentere sig og fortælle om deres baggrund. De gjorde det rigtigt godt (hver brugte 20 – 25 min.), og det var både veltalende og indholdsrigt, mens vi andre klippede. Vi lærte alle noget af hinanden,” siger Søren Spangsberg Bro, der tidligere er blevet kåret som Årets Ildsjæl, netop på grund af sit vedholdnede arbejde for Danmission og frimærkeklipperne.

For ikke at få dårlige kroppe af at sidde stille i mange timer koncentreret om at klippe og sortere frimærkerne, bevægede både mænd og kvinder sig ind i mellem.

“Undervejs lavede vi også lidt gymnastik for ikke at få myoser til stor morskab for vore gæster. Vi havde alle en pragtfuld oplevelse,” fortæller Søren Spangsberg Bro.

Danmission modtager brugte frimærker

Frimærker modtages altid til videre behandling, enten på Mejsevej 8, 6900 Skjern, gennem én af vore genbrugskonsulenter / genbrugsbutikker eller på repræsentantskabsmødet på Nyborg Strand i begyndelsen af september. Slutteligt kan du også aflevere mærkerne hos Danmission, Strandagervej 24, 2900 Hellerup.

Hvis du har spørgsmål, kan Søren Spangsberg Bro kontaktes via e-mail sp-bro@skjern-net.dk.