Danmission i Anders Agger-udsendelse på DR1

Danmission i Anders Agger-udsendelse på DR1

Danmissions dialog-arbejde skaber tolerance, gensidig forståelse og fredelig sameksistens mange steder i verden - også i Libanon, hvor Anne og Anders fra DR1 har besøgt Danmission.

Fra fordomme til dialog i Libanon: Mandag den 12. august sender DR1 udsendelsen ‘Anne og Anders i Mellemøsten’, hvor de blandt andet taler med det, som journalist Anders Agger kalder ”et helt særligt makkerpar ud i at nedbryde fordomme”.

Makkerparket er ingen ringere end Danmissions udsendte Line Ramsdal og iman Sheikh Abou Zaid, der tidligere har været i Danmark til Folkemødet, hvor de to mødte hinanden første gang.

Sammen fortæller de om frugten af Danmissions arbejde og om, hvordan det er lykkes at vende had og Muhammed-krise til dialog, sameksistens og tolerance.

Udsendelsen er den sidste af fire, hvor Anne Hjernøe og Anders Agger forsøger at rejse væk fra fronterne og fordommene i Mellemøsten og ind i nuancerne i det, de betegner som et andet Mellemøsten. Sidste stop på rejsen er Libanon, hvor de altså besøger Danmission. Anne og Anders har også besøgt Oman, Israel og Jordan.

Du kan se, hvor Danmission er med i programmet her

Eller du kan se hele programmet her