Skal du med på Danmissions repræsentantskabsmøde 2019?

Skal du med på Danmissions repræsentantskabsmøde 2019?

Den 31. august og 1. september samles Danmissions repræsentanter, ansatte og bestyrelse til det årlige repræsentantskabsmøde på Hotel Nyborg Strand. Programmet kan du se her.

Mødet indledes lørdag den 31. august med gudstjeneste i Vindinge Kirke, Nyborg, kl. 12:30. Selve repræsentantskabsmødet begynder samme dag kl. 15:00 på Hotel Nyborg Strand og slutter søndag den 1. september kl. 15:45.

Repræsentantskabsmødet er for de valgte repræsentanter og en række indbudte personer. Derudover er alle andre velkomne til for egen regning at deltage i mødet. Der vil være mulighed for overnatning på Hotel Nyborg Strand.

Kontakt Danmission på danmission@danmission.dk eller på tlf. 39 62 99 11 for information om mulighed for deltagelse.

 

Hent programmet her