Syng med på Himmelske Dage

Til Himmelske Dage på Heden, der foregår i Herning fra 30. maj til 2. juni, inviterer Danmission til sang med tre garvede musikere.

Under festivalen Himmelske Dage, der finder sted i Kristi Himmelfartsferien, har Danmission sørget for, at alle får mulighed for at få gang i stemmebåndene.

Torsdag, fredag og lørdag gæster tre forskellige musikere Danmissions cafételt på Mulighedernes Marked mellem kl. 17.00-18.00. De vil hver især dele ud af deres musikalitet og synge salmer sammen med besøgende i teltet.

Torsdag er det Erling Lindgreen, der har arbejdet som korleder og underviser. Han har gennem mange år været aktiv komponist og senest været ansat som organist i Lemvig Kirke 1991-2016. Han er desuden den nulevende komponist, der har flest melodier med i højskolesangbogen.

Fredag er det Marianne Søgaard, der synger sammen med publikum. Marianne Søgaard er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har skrevet tekster og melodier til flere sange i Kirkesangbogen, ligesom hun også har skrevet tekst og melodi til en ny salme til afslutningsgudstjenesten på Himmelske Dage. Til dagligt underviser hun i musik på Silkeborg Højskole.

Lørdag er det Arne Andreasen, der vil runde dette års Himmelske Dages sangtime af. Arne Andreasen er komponist og forfatter (Poetfabrikken) og med udgivelser som Drømmespor, Englevinger, Et øjeblik – en evighed, har han lavet nye salmer til fællessang og personligt brug. Han er også kendt for at holde sangtimer rundt omkring i Danmark.

Læs det øvrige program for Himmelske Dage her.