Kom og smag himmelsk hjemmebag

Kom og smag himmelsk hjemmebag

Til Himmelske Dage på Heden, der foregår i Herning fra 30. maj til 2. juni, inviterer Danmission til en sukkersød oplevelse, der kalder på alle med en sød tand.

Under festivalen Himmelske Dage i Herning, der løber af stablen i Kristi Himmelfartsferien, får Danmission fint besøg i Danmissions Café på Mulighedernes Marked.

Kunne du tænke dig at se, hvordan en ægte ”Mesterbager” dekorerer de fineste kager? Den Store Bagedyst, der blev sendt på DR1, havde i 2017 over 1 million seere – og chancen for, at du husker Jesper Søvndal, er stor. Han blev nummer to og vandt Mesterbager-forklædet adskillige gange.

Gennem 10 programmer skabte han smukke og stilrene kager, der tydeligt afspejlede hans arbejde med grafisk design. I Kristi Himmelfartsferien er han at finde i Danmissions Café, og her kan du få lov til mere end blot at se de utrolige kager, du kan tilmed få et stykke til din eftermiddagskaffe. Kom forbi lørdag 1. juni mellem 16.00-17.00 og smag for dig selv. Se det øvrige program for himmelske dage her.

Læs mere om Jesper Søvndal her

Måske har du lyst til at give dig i kast med at bage selv, og være ekstra forberedt i mødet med Jesper Søvndal, så får du her opskriften på en ægte sommer-kage med rabarber.

Klik på opskriften her:

RABARBERKAGE