Servicekoordinator til Danmission Genbrug - deltid

Servicekoordinator til Danmission Genbrug - deltid

Kan du lide at være det administrative ankerpunkt i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver? Synes du, det er spændende at skulle løse opgaver, du ikke nødvendigvis har arbejdet med før, og er du både praktisk og serviceminded, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Genbrug er populært som aldrig før. De har derfor rigtig travlt i vores 78 genbrugsbutikker, og der er brug for din hjælp til at understøtte vores mange frivillige og dine kolleger i Genbrug. Genbrugsgruppen består af en leder, 5 udekørende udviklingskonsulenter, en kørselskoordinator og vores nye servicekoordinator.

Stillingen er på 20-25 timer om ugen med mulighed for fleksibel arbejdstid.

Søg stillingen her

 

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt!

Du behøver ikke være som Pippi Langstrømpe, men for at kunne trives i jobbet skal du ikke være bange for at gå i gang med at løse nye opgaver, også selvom der ikke ligger en færdig manual, der fortæller, hvordan du gør. Opgaverne vil dels være af administrativ karakter, eksempelvis vil du skulle besvare mail og henvendelser fra butikker, frivillige og konsulenter, udarbejde oversigter, rapporter og være ansvarlig for praktiske opgaver i forbindelse med seminarer og fagkurser. Dels vil der være opgaver, der kræver selvstændig sagsbehandling, eksempelvis ansvaret for butikkernes rapporteringer, leverandøraftaler, Mobile Pay og håndtering af forsikrings- og arbejdsskader og meget mere. Du er vant til at udarbejde nye systemer og forretningsgange, sådan at hverdagen fungerer bedst muligt for alle.

Solid erfaring med administration og service – og også gerne med regnskab Du har en solid administrativ erfaring med dig, og du kan godt lide administrative opgaver. Du skal gerne have en god talforståelse, og du er vant til at arbejde i Excel og den øvrige officepakke, og kender du til Navision er det et plus. En arbejdsdag er aldrig ens hos os, og du kan være sikker på, at arbejdsdagen også kommer til at byde på opgaver, du ikke havde forestillet dig, da du mødte på arbejde. Samtidig er det vigtigt, at du kommer i mål med de lidt større og tidskrævende opgaver, der også vil ligge på dit bord. Det kræver en god evne til at prioritere. Det er vigtigt for os, at du er proaktiv. Opstår der et problem, og du kan se, at det kræver hurtig handling, er du ikke bleg for at tage en bil for at køre ud og løse problemet, hvis det er det, der er nødvendigt. Eller du opsøger dine kolleger, leverandører eller andre i dine bestræbelser på at løse en udfordring.

 

Det tilbyder vi dig

En sjov og anderledes arbejdsplads, hvor humor er i højsædet, og hvor du er med til at gøre en forskel for mange mennesker. Alt efter dine kvalifikationer vil du have mulighed for selv at præge din arbejdsdag og opgaverne.

Stillingen er normeret til 20-25 timer ugentligt, og du får mulighed for selv at være med til at tilrettelægge arbejdstiden. Som udgangspunkt foregår arbejdet på Danmissions hovedkontor i Hellerup, men der vil lejlighedsvis forekomme opgaver uden for huset, og et par gange årligt vil der også være weekendarbejde. Vi håber, du kan tiltræde hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Kontakt og ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

Jannie Zillig
Leder af Danmission Genbrug

Upload din motiverede ansøgning og CV via vores hjemmeside senest mandag den 3. juni 2019. Vi forventer at afholde samtaler fredag den 7. juni 2019. Ansøgninger modtaget på mail vil ikke komme i betragtning.

 

Søg stillingen her