Årets Konfirmand Aktion er lagt fra land

Fire unge fra øen Zanzibar drager i selskab med fire danske unge i den næste tid rundt i de danske konfirmanderstuer for at fortælle om at være kristen på Zanzibar.

Fire unge mennesker fra Zanzibar er netop landet på dansk jord, og sammen med fire unge fra Danmark udgør de dette års GLOBALE FORTÆLLERE, som en del af Danmissions undervisningstilbud til danske konfirmander, Konfirmand Aktion 

De glæder sig meget til at indtage de danske veje og møde forårets konfirmander med spændende og udfordrende historier.  

Se video med De Globale Fortællere her:

For mange danskere er Zanzibar kendt som et smukt ferieparadis med hvide sandstrande, blåt hav og evige sommertemperaturer. Men Zanzibar er mere end en lille paradis-plet på landkortet, og desværre er der en bagside af den smukke medalje. Selv om der tjenes penge på turismen er der blandt lokalbefolkningen udbredt fattigdom og tårnhøj arbejdsløshed. Under overfladen lurer blandt andet religiøse spændinger – særligt mellem det kristne mindretal og det muslimske flertal. Heldigvis ser kirken ikke passivt på problemerne, men den ønsker at spille en rolle i samfundet ved at arbejde for bedre levevilkår til befolkningen, give den kristne tro og menighed plads og fremme dialog mellem kristne og muslimske naboer. 

Dette og meget andet vil de Globale Fortællere fortælle om den næste to en halv måned. Der er også mulighed for at møde De Globale Fortællere til et af de ti Netværksseminarer, som Danmission afholder rundt om i landet i de kommende måneder.

Læs mere – klik her 

Følg de unge på Facebook eller Instagram