Foredrag for et konfirmandhold i Sankt Lukas Kirken i Aarhus.

Fire unge på landevejen for at fortælle om Danmission

Lige nu drøner fire unge kvinder land og rige rundt for at fortælle om Danmissions arbejde på Zanzibar.

I syv uger kører Danmissions fire Globale Fortællere, Luna, Sarah, Thea og Camilla, rundt i hele landet fra Haderslev til Nordjylland, Fyn, Bornholm, Roskilde, Lolland/Falster osv. for at holde foredrag for alle aldersgrupper – fra børneklubber og minikonfirmander til ældremøder og genbrugsbutikker.

De fire Globale Fortællere fra deres rejse til Zanzibar.

Lær de Globale Fortællere bedre at kende – tryk her
Her fortæller de om Zanzibar og de mennesker, de mødte under deres besøg i august/september, hvor de var på øen for at opleve Danmissions arbejde helt tæt på.
I deres foredrag har de fokus på det dialogarbejde Danmission står bag på øen. De fortæller, om hvordan dialog på tværs af tro og religiøsitet er en nødvendighed på øen, hvor der er mere end 95% muslimer.

Foredrag for konfirmander i Abildgaard Kirke i Frederikshavn.

Konfirmanderne får ikke lov til bare at sidde og lytte – de bliver udfordret til at tænke over hvilke
værdier, der er vigtige for dem, og det er ofte en øjenåbner ift. de værdier, som jævnaldrende finder vigtige på Zanzibar.
Følg med i de Globale Fortælleres tur rundt i landet på Konfirmand Aktions Facebookside – klik her

På besøg hos konfirmander fra Abildgård kirke i Frederikshavn. Konfirmanderne lærte om Zanzibar, men de skulle også reflektere over, hvilke værdier de syntes er vigtige. Kærlighed og familie var her de helt store vindere.