Danmissions genbrug i Ringkøbing udvider og kan dermed kalde sig områdets største

Ringkøbings Danmission kunne den 26. maj 2018 prale af yderligere 294 m2 plads til fantastiske genbrugsfund. Det vil altså sige, at Danmissions Ringkøbing er helt oppe på 1241 m2 på adressen Sønderbyvænget 2 og 4 Ringkøbing.

Det gør altså Ringkøbings Danmission til det største og flotteste genbrugsvarehus med alt fra tøj, køkkenting, porcelæn, bøger, linned duge og legetøj til møbler, senge, lamper og malerier. Der er efterhånden ikke det, man ikke kan finde.

Ringkøbing Danmission afhenter GRATIS genbrugsting og tømmer dødsboer. Ring blot på tlf. 97 33 85 00 for nærmere aftale. Men har du også bare brugte ting, som du vil give videre til et godt formål, så tager vi med stor tak imod det til salg i butikken.

Har du lyst til at være med?

Vi kan altid bruge nye frivillige i genbrugsbutikken. Kunne du tænke dig at bruge nogle timer om ugen og blive en del af et godt fællesskab, så ring og hør nærmere.

Du kan kontakte genbrugsbutikken på tlf. 97 33 85 00.

Vi glæder os til at møde dig :)

 

Når du handler i Danmission Genbrug støtter du organisationens arbejde for fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.