Mor og søn vinder 10.000 kr. i Danmissions forårslotteri

privatfoto

Mor og søn vinder 10.000 kr. i Danmissions forårslotteri

Vinderen af den største gevinst i Danmissions forårslotteri er nu fundet. Lisbeth Stigsen og sønnen Malte fra Løgstør købte vinderloddet af Lisbeths svigermor Inger Simonsen, der er frivillig i Danmission Genbrug i Aars.

Det kan vi da være helt tilfredse med!”, lyder det på godt jysk fra Lisbeth Stigsen, der til en påskefrokost købte loddet, hvor lotteriets hovedpræmie – et Super Gavekort til en værdi af 10.000 kroner – lå gemt bag et af skrabefelterne.

Det var Lisbeths svigermor, Inger Simonsen, som er frivillig i Danmissions Genbrugsbutik i Aars, der havde taget en stak skrabe-lodder med til familiens påskefrokost. Inger Simonsen havde indtil da ikke solgt et eneste lod. Men hvad betyder det, når et af de første fem, man sælger, udløser stor glæde i den nærmeste familie.

Et nyt fjernsyn, en rejse eller en lænestol?

Lisbeth Stigsen og familien køber ofte lodsedler, men tidligere er det ikke blevet til mere end en håndmixer, og Malte kunne da heller ikke helt tro sine egne øjne, fortæller hans mor.

Alle i familien har nu mange gode idéer til, hvad gavekortet skal bruges til. Malte på 17 år, der til dagligt går på efterskole, ville gerne have et nyt fjernsyn. Lisbeths mand ville gerne ud og rejse, men som Lisbeth siger, så var det hende, der betalte for lodsedlen og også hende, der må bestemme:

Og hun vil gerne have en ny, dejlig lænestol.

Overskuddet fra Danmissions Forårslotteri går i år til Danmission Fremtidsbørn, der støtter fattige og udsatte børn i alle de lande, Danmission arbejder.