Ny tv-serie om Danmission Genbrug - nu med link til 1. afsnit

17. april har TV2 Nord premiere på sin nye serie: Genbrugsbutikken. Fra kl. 19.50 tirsdage kan du fremover møde Porcelæns-Alma, Bog-Lars, El-Poul og de resterende fantastiske frivillige i Danmission Genbrug i Svenstrup.

Tag med ind bag facaden hos Danmission Genbrug i Svenstrup og mød nogle af de mange frivillige, der har kastet deres kærlighed og pensionstilværelse ind i et meningsfuldt frivilligt arbejde.

Det er kl. 19.50 tirsdage på TV2 Nord.

SE 1. AFSNIT HER 

Og brænder du ligesom Bog-Lars for god litteratur? Som Porcelæns-Alma for at opstøve de fineste antikviteter – eller er dit speciale noget helt tredje? Så har Danmission Genbrug i en af sine 83 butikker helt sikkert også plads til dig, Læs mere om at blive frivillig i en af vores butikker her.

Vi glæder os til at møde dig!