Danmission søger ungdomsentreprenør

Danmission søger ungdomsentreprenør

Danmission søger ungdomsentreprenør til Danmission Unge i Aarhus i en tidsbegrænset vikarstilling fra 1. februar til 1. september 2018 (8 timer om ugen)

Ole Krabbe-Poulsen,  

Danmission Unge i Aarhus er et netværk af unge som er interesseredet i udviklingsarbejde og dialog, som Danmissions arbejde består af. Mange frivillige har rejst med Danmission, eller på anden måde deltaget i Danmissions arrangementer. Du skal facilitere det arbejde, som ungdomsgruppen selv ønsker og planlægger, samtidig med at du er en del af netværksteamet hos Danmission og kan viderebringe ideer og inspiration herfra.

 

Ungdomsentreprenørens opgaver er bl.a.:

 

Aktiviteterne i Danmission Unge Aarhus er:

 

I Aarhus er der to ungdomsentreprenører, så du får en kollega i det daglige arbejde, og du bliver en del af afdelingen Kommunikation og Engagement i Danmission, hvorfra du også får indblik i Danmissions øvrige arbejde.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med frivillighed. Herudover skal du kunne identificere dig med Danmission værdier.

Hvis har spørgsmål kan du kontakte:

Birgitte Nørgaard Warming
Forhenværende Kirke- og organisationskonsulent

eller

Anders Hald Vestergaard
Forhenværende Ungdomsentreprenør, Aarhus.

 

Praktisk:

 

Send din kortfattede ansøgning med CV til job@danmission.dk

Mærk ansøgningen ”Ungdomsentreprenør Aarhus”

Danmission er en organisation forankret i folkekirken. Vi arbejder for at styrke den globale kirke, skabe fred og forståelse gennem dialog og bekæmpe fattigdom for mennesker i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.

URL: https://danmission.dk/blog/2017/12/01/ungdomsentreprenoer/