Danmission søger Controller/økonomimedarbejder

Danmission søger Controller/økonomimedarbejder

Vil du være med til at sikre økonomien i forbindelse med Danmissions internationale projekter?

Kan du lide at have kontakt med mange forskellige kolleger og partnere i Danmark og udlandet? Og har du en solid økonomisk baggrund, hvor du både ønsker at bruge din viden om bogføring, afstemning og konsolidering af regnskaber, og hvor du samtidig ønsker udfordringer og mulighed for at udvikle systemer samt rådgive og skabe overblik for andre, der ikke har en økonomisk baggrund?

Projektbevillinger og -regnskaber, afregninger for udsendte medarbejdere og rådgivning

I samarbejde med vores finansielle koordinator skal du sikre, at alle bevillinger bliver håndteret korrekt. Det indebærer, at du skal registrere og bogføre bevillingerne, stå for overførsler til partnerne i udlandet, overvåge budgetter og følge op på deadlines i forbindelse med projektregnskaber. Samtidig skal du assistere og rådgive vores fagkonsulenter og udsendte medarbejdere om projektøkonomi. I samarbejde med dine kolleger, vil du også skulle hjælpe med at udarbejde den finansielle del af projektansøgninger til forskellige internationale donorer.

Du vil blive tovholder for hele organisationens tidsregistrering. Vores nuværende system skal udskiftes, og du vil derfor få mulighed for at være med til at udvikle dette område.

Vores udsendte medarbejdere i Afrika, Asien og Mellemøsten aflægger hvert kvartal regnskab, som du vil skulle kontrollere og bogføre.

Økonomiuddannet, der ønsker en stilling med både drift og udvikling

Du kan se dig selv i en stilling, der favner bredt. Du skal have lyst til de helt praktiske opgaver med at bogføre, håndtere tidsregistrering o.l., ligesom du skal have mod på at udvikle nye systemer og procedurer, bl.a. i forbindelse med nye donorkontrakter. Du vil have tæt kontakt med partnerne. En kontakt der primært foregår på skrift på engelsk, men også til tider mundtligt.

Du har solid erfaring fra en økonomifunktion, og det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med projektbevillinger, gerne fra en NGO/en interesseorganisation. Du har lyst til at arbejde i en folkekirkelig organisation og har gerne kendskab til Danmissions samarbejdslande.

Vi kan tilbyde

Et meningsfyldt arbejde blandt gode og engagerede kolleger i dejlige omgivelser i Hellerup. Vi aflønner i henhold til Danmissions lønpolitik med en god pensionsordning og 6 ugers ferie. Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt på 37 timer, og vi håber, du kan tiltræde hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

Caroline Winther
Administrationschef

Henrik Tuxen
Finansiel koordinator

Send din motiverede ansøgning og CV (i én fil) til job@danmission.dk. Skriv ’Controller’ i emnefeltet på din mail. Vi håber at kunne finde den helt rigtige kandidat inden månedsskiftet. Hvis du sender din ansøgning senest mandag den 23. oktober 2017, vil du kunne komme med i første runde samtaler, som foregår den 26. og/eller 27. oktober 2017. Hvis vi finder den rigtige kandidat, tager vi stillingen ned herefter. Hvis vi vurderer, at den korte ansøgningsfrist har betydet, at ansøgerfeltet har været for begrænset, vil ansøgningsfristen blive forlænget til mandag den 6. november 2017, og samtaler vil finde sted fredag den 10. november 2017.