Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Danmission søger netværkskonsulent

Danmission søger netværkskonsulent

Er du den fødte netværker med passion for at engagere endnu flere mennesker i Danmark til at gøre en frivillig indsats til gavn for fattige og udsatte i Afrika, Asien og Mellemøsten?

 

Danmission er Danmarks største og ældste missionsorganisation med rødder tilbage til 1821. Vi arbejder med kirkeudvikling, religionsdialog og fattigdomsbekæmpelse i 12 lande. Og vi har brug for en ny netværkskonsulent til vores afdeling for Kommunikation & Engagement.

Du skal…

 • Udbygge og vedligeholde Danmissions netværk og samarbejde med sognekirker, efterskoler, højskoler, andre institutioner og frivillige organisationer.
 • Medvirke til at engagere Danmissions netværk i fælles kampagner, indsamlinger, folkeoplysning og andre aktivitetstilbud.
 • Rekruttere og engagere nye aktive og frivillige til Danmissions aktiviteter, fx genbrugsbutikker, projektgrupper, dialogarbejde og unge-netværk.
 • Udvikle nye aktivitetstilbud og engagementsformer i samarbejde med kollegaer i Danmark og ude i verden.
 • Medvirke til at forny og vedligeholde Danmissions tradition for ”folkeoplysning via storytelling” ved hjælp af personlige rejsefortællinger og foredragsturnéer.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger både i afdelingen for Kommunikation & Engagement og i resten af organisationen. Mange opgaver løses i tværfaglige teams, hvor du indgår på lige fod med dygtige specialister fra andre fagområder.

Du har…

 • En relevant uddannelsesbaggrund, der har givet dig en solid faglighed indenfor fx frivillighed, engagement, formidling, folkeoplysning, religion, frivillige organisationer, international udvikling, etc.
 • Omfattende erfaring med at rekruttere, engagere og motivere frivillige; gerne fra frivillige organisationer eller selvejende institutioner
 • Indgående kendskab til Folkekirken, foreningslivet og ”det frivillige landskab” i Danmark

Du er…

 • En naturlig ”netværker”, der er udadvendt og opsøgende.
 • Selvstændig og initiativrig
 • Handlingsorienteret; du skal både kunne støbe kuglerne og trille dem hele vejen i mål.

Som udgangspunkt får du arbejdssted på vores hovedkontor i Hellerup, men du får hele Danmark som arbejdsplads og skal være indstillet på en del rejseaktivitet, primært i Danmark. Der vil også være møder og andre aktiviteter om aftenen og i weekends.

Løn og arbejdsvilkår i henhold til Danmissions lønpolitik med bl.a. god pensionsordning og 6 ugers ferie.

Send din ansøgning til job@danmission.dk senest tirsdag den 5. september 2017.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Michael Trinskjær
Kommunikationschef