Årets Lucia Indsamling vokser fra år til år: 2017-tilmeldingen er nu åben

Årets Lucia Indsamling vokser fra år til år: 2017-tilmeldingen er nu åben

Lucialotteriet 2016, som er en del af den årligt tilbagevende Lucia Indsamling, leverede i 2016 et overskud på 117.476 kroner. Det vil sige 27.000 kroner mere end året før. Igen i år samler vi ind til Danmissions Fremtidsbørn - et projekt, der giver børn og unge mulighed for at vokse op under sunde og trygge forhold.

Der blev under Årets Lucia Indsamling 2016 solgt 7.044 skrabelodder, som gav en indtægt på kr. 140.880 kroner. Efter alle udgifter er trukket fra, lander vi på et overskud på 117.476 kroner – hvilket er lidt mere end 27.000 kroner mere end i 2915, hvor resultatet af skrabelotteriet var 90.028 kroner.

Danmission vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle, der solgte og købte skrabelodder i 2016. Vi håber at have gjort os fortjent til jeres opbakning igen i år, hvor vi støtter udsatte børn og deres familier til et bedre liv gennem projektet Fremtidsbørn.

Det er muligt at være med i Årets Lucia Indsamling på flere forskellige måder. Som privatpreson, som kor eller som kirke.

Kirker kan ved julens arrangementer sælge engle og skrabelodder, mens kor kan samle ind til Danmission ved julens koncerter. Det sidste kalder vi for Lucia Stafetten. I november sender vi såkaldte Luciakassser til tilmeldte kirker med engle, skrabelodder og øvrige materialer. Koret får tilsendt plakater og postkort, som fortæller om årets indsamling. De kan bruges før og under koncerten.

Konkurrencer

Ligesom sidste år er der små konkurrencer, hvis I er ude i god tid.

Hvis kirken tilmelder sig Årets Lucia Indsamling inden 1. oktober, er I med i lodtrækningen om en stemningsfuld julekoncert med Laura Kjærgaard, som synger gospel og julesalmer og skaber en fantastisk julestemning. Sidste års vinder, Karlstrup kirke, har allerede tilmeldt sig igen.  

Hvis kirkens kor inden 15.november tilmelder sig med en julekoncert, hvor der samles ind til Årets Lucia Indsamling, deltager I i lodtrækningen om en lokal korworkshop med instruktør efter eget valg for op til 10.000 kroner.

Alle tilmeldinger foregår på hjemmesiden for Årets Lucia Indsamling, hvor I kan læse meget mere.

 Følgende gevinster blev udleveret i 2016:

1 stk. Gislev Rejser Gavekort kr. 10.000

10 stk. Biograftur gavekort à kr. 280

11 stk. Fætter BR gavekort à kr. 200

12 stk. Bog & idé gavekort à kr. 200

38 stk. Juleophæng à kr. 149

60 stk. Marcipan fra Summerbird à kr. 58

 Følgende gevinster blev ikke solgt eller indløst:

Biograftur gavekort: 10 stk.

Fætter BR gavekort: 14 stk.

Bog & idé gavekort : 13 stk.

Juleophæng: 62 stk.

Marcipan Summerbird: 90 stk.


For mere info, kontakt: