Du kan vinde præmier ved at dele sommerens Danmission-minder

Skal du deltage i et af Danmissions mange arrangementer henover sommeren, og er du samtidig sej til at fange dine kirkelige ferieaktiviteter på kamera? Så bør du overveje at være med i Kristeligt Dagblads store fotokonkurrence ”Med troen på ferie”.

Dit billede fra morgenandagten på årets store teenlejr på Blåvandgård, dit fotominde fra sommercaféen foran Helligåndskirken eller dit gruppeselfie fra din lokale genbrug kan faktisk ende med at give dig mere end blot et dejligt minde til sommerens fotoalbum.

Kristeligt Dagblad udlover nemlig præmier til en samlet værdi af 2.800 kroner til de danskere, der er bedst til at vise, hvordan det kirkelige landskab ser ud i sommeren 2017.

“Redaktionen tilføjer hver uge de bedste af jeres feriefotos til en billedserie på hjemmesiden, og til august vil et internt panel fra avisen udvælge de fem heldige vindere”, skriver de på deres side.

Mandag den 31. juli 2017 er sidste frist for indsendelse af sommerens Danmission-ferieminder. I den efterfølgende uge kan læserne stemme blandt de 10 bedste billeder, og den 10. august bliver vinderne offentliggjort i avisen.

Sådan deltager du i konkurrencen: 

Du skal sende dit feriefoto til feriefoto@k.dk. I mailen skal du skrive:

  1. MOTIV: Hvem/hvad ser vi på billedet?
  2. STED: Hvor er billedet taget?
  3. FOTOGRAF: Hvem har taget billedet?

De eneste krav er, at billedet skal være taget i år, at du maksimalt må sende tre billeder, og at du ikke må uploade billeder, som andre har taget. Billedet skal være i så høj opløsning som muligt.