Tilmeldingen er åben: Book de nye Globale Fortællere

Fra venstre: Martin Sørensen, Jenny Vestbo Hattesen, Joachim Vestergård og Astrid Stagsted Lund.

Tilmeldingen er åben: Book de nye Globale Fortællere

En teologistuderende, en FDF-leder, en badmintontræner og en Afrika-kender. De nye Globale Fortællere er netop ansat og parate til at rejse til Cambodja, for siden at tage på Konfirmand Aktion i det danske land. Book dem og deres cambodianske kammerater til et besøg i din forening eller i din konfirmandstue.

“Hvis jeg bliver Global Fortæller, vil jeg især få udfordret mine egne kristne rødder og min forståelse af mission, og jeg vil kunne lære mere omkring, hvordan man formidler tro og kultur”.

Sådan skrev 18-årige Joachim Vestergård i sin ansøgning til jobbet som Global Fortæller 2017-18 og supplerede med: “Jeg er et udadvendt og socialt menneske, som elsker at snakke værdier både religiøst og menneskeligt”.

Joachim kommer fra Skibbild-Nøvling ved Vildbjerg, og om få uger kan han kalde sig HF-student fra Herning HF. Han nød sine to år på  Hestlund Efterskole og har fra barnsben været engageret i KFUM/K. I sin fritid er han en passioneret badmintontræner for børn og unge i den lokale klub.

Til efteråret bliver Joachim Vestergård én af de fire unge danskere, der rejser til Cambodja, som Danmissions nye hold af Globale Fortællere.

“Jeg har en stor lyst til at opleve den store, globaliserede verden og måske netop også især opleve en kontrast til den danske kultur”, fortæller den unge badmintontræner.

Joachim Vestergård rejser ud og vender hjem på Konfirmand Aktion sammen med følgende:

Astrid Stagsted Lund

19 år fra Hvidovre. Astrid er student anno 2017 fra Christianshavn Gymnasium. Hun har boet i Afrika nogle år som barn, og hun har derfor fra en tidlig alder fået kendskab til forskellige kulturer. Astrid er engageret i Avedøre Kirke og har blandt andet været leder i juniorklubben dér. En af Astrids fritidsinteresser er gymnastik, hvor hun i nogle år har fungeret som hjælpetræner.

Jenny Vestbo Hattesen

22 år fra Esbjerg. Student anno 2015 og har siden arbejdet som barselsvikar og som frivillig for KFUM/K i Esbjerg. Her har Jenny blandt andet arbejdet på et konfirmandprojekt, kursus for frivillige og ledelse af internationale volontører. Desuden er hun engageret i FDF, hvor hun også har taget en lederuddannelse. Indtil sommer arbejder hun som vikar i børnehaver.

Martin Sørensen

23 år fra Albertslund. HTX-student fra Herningsholm Erhvervsskole i 2012, og Bachelor i teologi fra Københavns Universitet sommeren 2017. Martin er meget engageret i FDF, hvor han arbejder med formidling og forkyndelse for unge i konfirmandalderen. Derudover er han også aktiv i DKG og p.t. som studentermedhjælper ved Kirkefondet.

Læs mere om Konfirmand Aktion og book et besøg til efteråret her. Sidste frist er 15. september 2017 .