Bliv klog på dialog i Libanon

Bliv klog på dialog i Libanon

Vil du med til Mellemøsten, blive klogere på interreligiøs dialog, og er du villig til at udfordre dig selv og din tro? Så ansøg om at blive deltager på Danmissions dialoglejr i Libanon.

Den 28. september til 3. oktober 2017 afholder Danmission og vores samarbejdspartner Forum for Development Culture & Dialogue dialoglejren “Interfaith relations in a troubled world” i Libanon for unge fra Danmark og Mellemøsten.

På lejren vil deltagerne gennem en række øvelser og oplæg blive klogere på interreligiøs dialog og blive udfordret til at forholde sig til egen tro.

På lejren deltager seks danskere – tre muslimer og tre kristne. Inden afrejse afholdes et forberedelsesmøde og efter hjemkomst mødes I igen til et evalueringsmøde. Mødet er også en mulighed for at planlægge, hvordan I individuelt vil bruge det, I har lært, dér hvor I bor. Det forventes, at I sammen arrangerer en eller flere dialogworkshops efter lejren og skriver blogindlæg til Danmissions hjemmeside under rejsen.

Det praktiske

For at få mest muligt ud af lejren, skal du kunne tale og forstå engelsk.

Deltagelse koster 200$, som dækker kost, logi og flybillet.

Er du mellem 22 og 32 år og har du mod på at møde andre kulturer og religioner, så søg om at komme med på lejr. Du ansøger ved at udfylde ansøgningsskemaet på engelsk og sende det til Margrethe Andreasen Vestergaard: mav@danmission.dk senest d. 1. august 2017.

Det forventes, at du deltager i Danmissions kursus i dialog ”Dialogpiloterne” fra d. 22.-24. september i Aarhus.

VIGTIGT: Læs også Det-med-småt

Er du endnu ikke sikker på, at en dialoglejr vil være noget for dig, så læs en tidligere deltagers blog og få et konkret indtryk af, hvad det vil sige at være afsted.

Har du spørgsmål, kontakt