Rejse: Til Libanon med Danmission Unge

Rejse: Til Libanon med Danmission Unge

Tag med!
… hvis du interesserer dig for Mellemøsten, er optaget af moderne udviklingsarbejde eller vil vide mere om Danmissions arbejde.

I et samarbejde mellem Gellerup Kirke og Danmission rejser vi til Libanon for at møde Danmissions partnere og opleve deres arbejde med forsoning, dialog og bekæmpelse af ekstremisme.

Alle kan tage på oplevelsesture verden over, men vi vil noget andet med denne rejse. Vi vil møde mennesker, partnere og andre unge, der er engagerede i deres lokalsamfund. Det vil vi for at lære om, hvordan vi også hjemme kan møde andre mennesker og være med til at hjælpe andre til at mødes og forstå hinanden.

 

Indhold på rejsen:

Programmet for turen er under udarbejdelse sammen med vores partnere og kontakter i Libanon. Undervejs skal vi besøge både kirker og moskeer, møde mennesker, der har viet deres liv til at kæmpe for at kunne leve fredeligt sammen. Vi skal holde workshops med unge libanesere om dialog og besøge Near Eastern School of Theology. Vi skal også besøge en flygtningelejr og opleve arbejdet i en af Kanafani-børnehaverne. Og så skal vi selvfølgelig også på sightseeing i Beirut, og besøge nogle af de vigtigste seværdigheder udenfor hovedstaden.

Inden rejsen vil alle deltagere og rejseledere mødes til en forberedelsesdag, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår rejsens program. Efter rejsen mødes vi igen og reflekterer over, hvad vi har oplevet, og hvordan vi kan bruge dette videre hjemme i Danmark.

Andreas Gammelgaard Lauritsen, Anders Hald Vestergaard og Margrethe Andreasen Vestergaard er rejseledere på turen.

 

Tilmelding:

Prisen bliver højest 9000 kr, men vi håber på en lavere pris afhængig af fundraising (prisen er ekskl. udgifter til forsikring, evt. vaccination og medicin og transport til og fra Kastrup Lufthavn).

Der er afgang Kastrup-Beirut om morgenen den 14. oktober og hjemkomst samme sted om aftenen den 21. oktober. Der er 12 pladser på rejsen. Du skal være mellem 18 og 30 for at deltage på rejsen.

Tilmelding senest den 1/6 til Anders Vestergaard på ahv@danmission.dk. Umiddelbart herefter betales depositum på 1500kr.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
 

Anders Hald Vestergaard
Forhenværende Ungdomsentreprenør, Aarhus.