Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Her er det holdet af Globale Fortællere fra 2016/2017

Vi søger et nyt hold 'Globale Fortællere'

Er du ung og eventyrlysten med mod på at rejse til Cambodja og blive teamet op med unge cambodjanere, for derefter at tage på Danmarksturné og fortælle om dine oplevelser til tusindvis af konfirmander? Så læs her.

Kunne du tænke dig otte lærerige og spændende måneder, hvor du vil stifte nye internationale venskaber og være med til at give danske konfirmander muligheden for at møde unge fra et udviklingsland som Cambodja? Så er der lige nu en alletiders mulighed for et meningsfyldt arbejde hos Danmission.

Sammen med tre andre unge danskere rejser du fem uger til Cambodja, hvor du kommer tæt på de lokale og hører om deres udfordringer og muligheder i et land med en barsk historie. Efter hjemkomsten i efteråret 2017 vil I skulle fortælle om jeres oplevelser til forskellige målgrupper, og når det så bliver 2018 vil I stå klar til at modtage fire unge cambodjanere i Danmark. I teams bestående af en dansker og en cambodjaner kører I Danmark tyndt og holder oplæg og workshops for konfirmander.

Du bliver skarp på kulturforståelse og en del af et stærkt tværkulturelt fællesskab. Det er en unik chance for at udvikle dine evner til at formidle, organisere, kommunikere og mærke livet i en udviklings-organisation med mange bolde i luften. Du vil få løn svarende til S.U.

Astrid Damgreen Christensen, der er tidligere Global Fortæller, opfordrer alle, der er nysgerrige på verden til at søge:

“Jeg kan kun anbefale, at man bruger otte måneder på at rejse ud i verden og derefter ind i sit eget land og oplever det fra forskellige vinkler. Jobbet som Global Fortæller 2017/2018 er netop blevet slået op, og hvis du er klar på at udfordre dig selv og få en oplevelse for livet, så søg!”

Læs stillingsopslaget her

Ansøgningsfristen er 1.maj.

For mere info: Ring eller skriv til:

Lærke Lysemose Christensen
Leder af Konfirmand Aktion - barselsvikar for Rebekka Steinvig

Vi glæder os til at høre fra dig!

Astrid Damgreen Christensens blog om sin tid som Global Fortæller kan du læse her