Lutherjubilæet: Biblens ord Jorden rundt

Lutherjubilæet: Biblens ord Jorden rundt

Få besøg i dit sogn af en teolog ude fra verden og bliv sammen klogere på, hvordan biblen læses og forstås i andre kulturer.

 

En sogneaften eller et prædikenværksted med besøg fra alverdens kirker. Det er det tilbud, Danmission sammen med Bibelselskabet, Kirkefondet og Dansk Missionsråd giver gratis til Danmarks kirker i anledning af reformationsjubilæet.

Bibelen er den bog i verden, som er oversat til flest sprog – hele eller dele af den kan nu læses på 3000 sprog, og flere kommer til hvert år. Det betyder, at 5,5 milliarder mennesker fordelt over hele kloden har mulighed for selv at læse og fortolke biblen på deres modersmål.

At alle kan læse bibelen ind i deres egen virkelighed, er en af reformationens og Martin Luthers fortjenester. Og det ser vi allerbedst, når vi læser i bibelen sammen med kristne fra andre kulturer. Derfor kommer der i løbet af efteråret 10 teologer og præster fra 7 lande til Danmark under overskriften ”Skriftens stemmer”.

Din kirke kan få besøg ved et arrangement. Besøget er gratis. Dog vil vi gerne have hjælp til overnatning, forplejning og transport.

Læs mere her