Vil du sælge lodsedler?

Du kan nu bestille lodsedler, som du kan sælge til fordel for Danmission Fremtidsbørn.

“Vi er allerede mange, der sælger lodsedler, men vi vil gerne være flere”, lyder opfordringen fra Danmissions netværkskonsulent Anne-Maria Lauenstein.

Overskuddet per solgt lod er som altid 15 kroner og disse penge går i 2017 til Danmission Fremtidsbørn, der er fattige, udsatte børn fra Afrika, Asien og Mellemøsten. Når du støtter dem, hjælper du dem til en bedre fremtid gennem Danmissions udviklingsprojekter. Du kan læse nogle af børnenes historier nederst på siden her.

Hvis du bestiller og betaler for 50 lodsedler, får du en smuk fredsdue til ophæng med i købet. Fredsduen er designet af Josephine Blay og har en værdi af 150 kroner. Når du får fredsduen med i købet, er der ikke returret på lodsedlerne.

Du kan også bestille et valgfrit antal lodsedler med returret, men uden at få en fredsdue med her.

Eller købe det antal lodsedler der passer dig her:

Salgsperioden løber fra 15.marts til 15.maj. Der er gevinster på skrabelodderne for mere end 64.000 kroner.

Kontakt: