Vær med til dialogvandring på søndag

Vær med til dialogvandring på søndag

Hvis du er fortaler for mangfoldighed, er det på søndag den 5. februar, at du skal sætte din eftermiddag af. Som en del af FN World Interfaith Harmony Week 2017, kan du nemlig komme med Danmission på en dialogvandring gennem Vesterbro.

Søndag den 5. februar bliver Danmissions Mødestedet endestationen for en stor dialogvandring gennem Vesterbro. Temaet for dagen er gæstfrihed, og derfor har Mødestedet inviteret børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune, Pia Allerslev, til en snak om netop dette.

“Mødestedet er med til at arrangere dialogvandringen, da vi hele tiden arbejder med at samle forskellige mennesker omkring dialog og skabe gode relationer, og vi arbejder meget i nærmiljøet for at skabe godt naboskab”, fortæller Thyra Smidt, leder af Mødestedet.

Programmet for dialogvandringen på søndag den 5. februar fra 14:00-16:30 er følgende:

  • 14:00: Dialogvandringen starter i Eliaskirken på Vesterbro Torv, hvor pastor Niels Nymann Eriksen holder oplæg om kirken på Vesterbro, inden vi går.
  • 14.45: Vi ankommer vi til Den marokkanske moskeforening på Vesterbrogade 80a, hvor imam Marwan Sheikh holder et oplæg om moskeen.
  • 15.30: Turen slutter på Mødestedet på Valdemarsgade 14, 3. sal, hvor du bliver budt på kage og te. Her vil vi sammen med Pia Allerslev samle op på temaet: Gæstfrihed. Desuden vil den daglige leder af Mødestedet Thyra Smidt fortælle kort om integrationshusets formål og projekter.

FN World Interfaith Harmony Week 2017 strækker sig over de syv første dage i februar og er igen i år sat i værk i samarbejde med forskellige organisationer, blandt andre Danmission, der ønsker at deltage i fejringen af mangfoldighed. Her er interesserede fra alle kulturer og trosretninger velkomne.

Vil du lære mere om Mødestedet, så tjek deres hjemmeside eller Facebook-profil ud.