Gospel til fordel for Danmission

Ølsted Kirke var stuvende fuld, da Ølsted Gospelkor sang til fordel for udsatte børn.

I disse dage er der fuld gang i Årets Lucia Indsamling landet over, hvor kirker, kor og private samler ind til fordel for Danmissions arbejde for udsatte børn og deres familier i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Tidligere på ugen var det Ølsted Gospel Kor, der inviterede til koncert i Ølsted Kirke. Publikum lod sig rive med af den stemningsfulde gospelmusik. Korets dirigent Rune Herholdt fortalte, om et af de børn, der modtager støtte gennem Danmission – pigen Elia, der bor på døveskolen i Madagaskar, som Danmission støtter. Efter koncerten blev der solgt engle ved en bod ved udgangen.

Mød et af de børn, som får gavn af Årets Lucia Indsamling – klik her 

Læs mere om Årets Lucia Indsamling her