Kom til Dialog-aften med Danmission Unge i København

Kom til Dialog-aften med Danmission Unge i København

På mandag inviterer Danmission Unge til en aften med fokus på dialog: Hvad er det for en størrelse, hvad kan det bruges til og hvorfor er det vigtigt?

På mandag fra kl. 18-21 er der Dialog-aften for unge på Danmissions Mødestedet på Valdemarsgade 14 3. sal på Vesterbro i København.

Danmission Unge inviterer til den første af en række såkaldte Dialogaftener, der skal kaste lys over, hvad dialog er? Hvorfor dialog er vigtigt? Og hvordan man selv kan gå i diglog og facilitere dialog i praksis.

Arrangementet henvender sig både til unge, der har lyst til at lære om dialog og til garvede dialog-brugere. Måske har du et fritidsjob, hvor du arbejder med børn og unge og kunne have brug for nogle konkrete dialog-værktøjer? Måske vil du være bedre til at gå i dialog med dem, der har en helt anden tro eller mening om verden end dig? Eller måske har du lyst til at blive klogere på, hvorfor dialog er et vigtigt konfliktløsningsværktøj?

Aftenen begynder med fælles spisning kl. 18. Det er gratis at spise med, men tilmelding er nødvendig. TILMELD DIG KLIK PÅ HER

Den første Dialog-aften byder på besøg af Mette Møbjerg Madsen, der er uddannet teolog og som til dagligt arbejder med at rådgive firmaer og organisationer i etik. Hun har et særligt hjerte for Danmissions dialogarbejde.

Mette Møbjerg værdispil Folkemøde 2016

Mette Møbjerg præsenterer “Værdispillet” på dette års Folkemødet på Bornholm.

Selv er hun en del af Danmissions træningsprogram Leaders for Interreligious Understanding (LIU), og har siddet i Danmissions bestyrelse siden 2015. Som en del af træningsprogrammet har hun sammen med lokalpolitiker og muslim Fasael Rehman udviklet et brætspil kaldet ”Værdispillet”.

vaerdispil

Mette Møbjerg vil medbringe Værdispillet og lære deltagerne, hvordan det spilles, men også hvordan man faciliterer en god dialog omkring det.

FØLG DANMISSION UNGE PÅ FACEBOOK