39.000 kroner cyklet ind på én time!

Eleverne på Farsø Efterskole har gode cykelben. På bare en time fik de cyklet 39.000 kr. ind til Danmissions arbejde i Tanzania.

39.000 kroner cyklet ind på én time!

På bare en time fik eleverne på Farsø Efterskole samlet et flot beløb ind til Danmission Fremtidsbørn i Karagwe Stift i Tanzania.

Eleverne på Farsø Efterskole og deres forældre er yderst ihærdige. Lørdag 24. september inviterede efterskolen til cykelsponsorløb, og eleverne cyklede løs, mens forældre havde valgt at sponsorere de cyklende med flotte beløb.

På bare en time blev der cyklet 39.000 kroner ind til arbejdet for Danmission Fremtidsbørn i Karagwe Stift i Tanzania. Her får udsatte børn og unge støtte gennem et særligt Aids-kontrol-projekt.

farsoe-efterskole-cykelsponsorloeb

Til marts rejser Farsø Efterskole for 9. gang til Karagwe – denne gang med 30 elever og tre lærere.

I de 14 dage opholdet varer kommer de unge danskere tæt på tanzaniansk kultur, liv og tro. Det fortæller forstander på Farsø Efterskole, Lone Primdahl:

 

“De vender helt sikkert tilbage til efterskolelivet i Farsø med et udvidet syn på verden, på Danmissions arbejde og på deres eget liv. Sidste efterår havde Farsø Efterskole inviteret 8 tanzanianere til Danmark, så nu glæder eleverne sig til et genbesøg med dem”.

piger-fra-farsoe-efterskole-sammen-med-tanzanianske-boern

I år er det 9. gang, at elever og lærere fra Farsø Efterskole rejser til Tanzania .

Fotos: Farsø Efterskole