"Julen handler om andet og mere end nisser"

"Julen handler om andet og mere end nisser"

DERFOR ER VI MED I ÅRETS LUCIA INDSAMLING: Vi vil genstarte interessen for mission i sognet, og det kan vi bruge Danmissions jule-indsamling til.

Engesvang Kirke, der ligger i Ikast-Brande Kommune, har igen i år valgt at være med i Årets Lucia Indsamling, der er Danmissions årlige juleindsamling.

Her fortæller Hans Jørgen Hansen, der er medlem af kirkens menighedsråd, hvorfor:

“Vi vil så gerne genstarte interessen for mission i vores sogn, og det kan vi bruge Danmissions jule-indsamling til. Vi har erkendt, at i takt med at den gammeldags opfattelse af mission er gledet ud, har vi mistet den dimension af sognets kirkelige arbejde, og derfor var vi på udkik efter en måde at få genstartet forståelsen for mission”.

Hvad får I som kirke ud af at være en del af Årets Lucia Indsamling?

“Sidste år valgte vi, at tage del i indsamlingen ved at have en bod på byens julemarked, hvor vi solgte Lucia-engle. Det var en god anledning til at få fortalt, hvordan danske kirker samarbejder med kirker i hele verden om at være kirke i mission. Samtidig er indsamlingen en fin anledning til at fortælle, at kirken er en del af sognets liv, og vi får vist, at julen handler om andet og mere end nisser og overforbrug”.

Tilmeld din kirke og vind en gratis koncert med Laura fra x-factor

Tilmeld din kirke inden 10. oktober og få chancen for at vinde en koncert (værdi 10.000 kr.), der vil skabe julestemning i jeres kirke.

Tilmeld din kirke – klik her