Rejse: Til Madagaskar med Danmission

I efteråret 2017 inviterer Danmission til Madagaskar. Rejsen, der ledes af tidligere missionær Lars Mandrup, byder bl.a. på kirkeliv. møde med lokale og storslået natur.

I efteråret 2017 inviterer Danmission og rejseleder Lars Mandrup på en 15 dages rejse til Madagaskar. Anledningen er, at Madagaskars Lutherske Kirke fejrer sit 150 års jubilæum – i de seneste 39 år har Danmission arbejdet i landet i tæt samarbejde med kirken.

Rejsen går til den nordlige del af landet, hvor danske missionærer fortrinsvist har arbejdet. Fra hovedstaden Antananarivo går turen nordover til den smukke havneby Antsiranana, hvor kirken driver en døveskole.

Se film om døveskolen her:

Fra døveskolen går rejsen videre til naturparken i Joffreville; videre til Sambava, hvor kirken har en bibelskole, og hvor der dyrkes vanilje. Herefter tilbage til Antananarivo og Antsirabe, hvor rejsen slutter med, at vi deltager i to dage i den store jubilæumsfejring i Betafo, hvor den første
lutherske gudstjeneste i Madagaskar blev holdt i 1887.

De nærmere enkeltheder i turens program er endnu ikke fastlagt.

Tidspunkt: De sidste 15 dage i oktober 2017
Rejseleder: Lars Mandrup
Pris: Kan endnu ikke fastlægges, men vil næppe blive
under 25.000 kr.

Lars Mandrup

Tidligere missionær og formand for Danmission, Lars Mandrup, er rejseleder. Han har et indgående kendskab til landet, hvor han arbejdede fra 1980-1986.

På nuværende tidspunkt må der tages forbehold for datoer, detaljeret rejserute og endelig pris. Foreløbig og uforbindende tilmelding til Danmission, hvor også yderligere oplysninger om rejsen kan fås.

 

 

 

Henvendelse til:

Klik på linket her og se invitation til Madagaskar-rejse.