Er DU vores nye frivillige i genbrug?

Er DU vores nye frivillige i genbrug?

Danmission Genbrug mangler nye frivillige til vores butikker i hele Storkøbenhavn

Vi har brug for frivillige, der har lyst til at deltage i et socialt arbejdsfællesskab for en god sag.

Har du lyst til at møde nye mennesker og prøve nye arbejdsgaver, eller kender du en der gør? Så er arbejdet som frivillig i Danmission Genbrug måske det helt rigtige.

Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge. Fx er en 3-4 timers vagt pr. uge også en stor hjælp. Der er mange forskellige arbejdsopgaver og funktioner at give sig i kast med: Har du forstand på gode bøger? Interesse for antikviteter eller tøj? Måske har du en sælger, dekoratør, chauffør eller noget helt fjerde gemt i dig – mulighederne er mange, og her er plads til det du er god til.

Prik din veninde, nabo eller familiemedlem på skulderen og fortæl dem om muligheden for at blive frivillig i Danmission genbrug.

Hvis du er interesseret, så kontakt vores konsulenter for en uforpligtende snak:

Tip til efterårsferien: Gør et genbrugsfund

Læs mere

Brug efterårsferien på at gå på skattejagt i din lokale genbrugsbutik. Tag børnene og bedstemor med – måske finder I et kaffestel til dukkerne, et par gummistøvler til en tur i efterårsskoven og en god bog som ferielæsning.

Hvalpsund Genbrug holder særligt bogudsalg i uge 42, samtidig med at man sælger de sidste såkaldte siesta-stole og andet godt fra lageret af varer fra et tømt hotel, der skal renoveres.

»Det har været en rigtig god sommer med alle de varer, som vi har kunnet sælge,« siger Jørgen Smed på vegne af genbrugsbutikken i Hvalpsund til Ugeavisen Møldrup/Aalestrup.

»Desværre er der stadig voldsomt brug for vores indsats for at hjælpe mennesker i nød. I Danmark er der stadig mange, som ikke har til dagen og vejen. Fx er rigtig mange på flugt i Syrien. En meningsløs krig, hvor landsmænd slås mod landsmænd, ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Danmission hjælper i Syrien sammen med den kristne kirke og lokale muslimer mange mennesker med mad og medicin, men det er langt fra nok. Det er en endeløs række af smertefulde begivenheder, der fortælles om, og så dog -midt i alt det triste er der også positive historier: En søndag de kristne holdt gudstjeneste, var der hele vejen rundt om kirken muslimer, som holdt vagt, så der ikke kom nogle ekstremister og ødelagde noget. Den slags historier hører vi ikke så mange af, men godt de er der,« siger Jørgen Smed.

Læs mere om Danmission Genbrug her

Du kan finde alle Danmission Genbrugsbutikker HER